Με βαρείς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξη του.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, δήλωσε ότι οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τον πρωθυπουργό ως «τσογλάνι» και «του υπόσχονται μεγαλεία».

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι «ο Τσίπρας έκανε προδοσία βλακείας, του το είπα κι εγώ μέσα στη Βουλή».

Παράλληλα ο  κ. Λεβέντης δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «μου φέρθηκε ανήθικα και ύπουλα» με αφορμή τα δημοσιεύματα την περίοδο κατά την οποία ήταν επί τάπητος το θέμα της απλής αναλογικής που εμφάνιζαν την Ένωση Κεντρώων ότι θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στη στάση των βουλευτών που εγκατέλειψαν την Ένωση Κεντρώων ο πρόεδρος της ΕΚ είπε ότι «με πρόδωασν από αχαριστία επειδή ο Τσίπρας ήθελε να περάσει τις Πρέσπες και ο Μητσοτάκης να δείξει ότι φυλλορροούμε για να δείξει ότι είμαστε όπως το Ποτάμι και καταρρέουμε».

Πρόσθεσε, δε, με αφορμή τους πρόθυμους βουλευτές και υπουργούς που προέρχονται από το ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «ο Τσίπρας τους λέει κλέφτες αλλά θέλει δίπλα του τους κλέφτες».