Προϊόντα ομορφιάς, γαλλικό κρασί και μια συνδρομή σε κλειστή ιδιωτική λέσχη κοινωνικής συναναστροφής και γνωριμιών στο Λος Άντζελες είναι μερικά από τα 53 συνολικά δώρα που θα κερδίσουν υποψήφιοι σε εκλεκτές κατηγορίες των βραβείων Όσκαρ.

Αυτό όμως που ξεχωρίζει και φέτος είναι το ταξίδι στην Χαλκιδική. Οι υποψήφιοι θα έχουν την δυνατότητα να περάσουν μια εβδομάδα στο ξενοδοχείο Avaton Luxury Villas Resort, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο με θέα τη Χερσόνησο του Άθω.

Το ταξίδι ήταν και πέρυσι ανάμεσα στα δώρα των υποψηφίων και οι ομορφιές της Χαλκιδικής έγιναν σημείο συνάντησης για τους αστέρες του Χόλιγουντ που ούτως ή άλλως την προτιμούν για τις διακοπές τους.

Το θέρετρο αποτελείται από 16 βίλες, εκ των οποίων οι περισσότερες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα με ενσωματωμένες ξαπλώστρες, μέσα σε μεσογειακούς κήπους που οδηγούν σε μια μοναδικής ομορφιάς παραλία.

Οι τιμές των δωματίων για τον Απρίλιο ξεκινούν από τα 374 ευρώ, ενώ για τον Ιούνιο κυμαίνονται από τα 530 ευρώ για την πιο απλή βίλα μέχρι τα 1.200 ευρώ για την Presidential Suite ανά διανυκτέρευση.