Νέα πρόσωπα που θα συμπεριληφθούν στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο, με τα οποία η Πειραιώς θέλει να δείξει ότι ξεπερνά τα κομματικά στεγανά θα ανακοινώσει σήμερα η ΝΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΝΔ θα ανακοινώσει 15 ονόματα τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν διεκδικήσει ξανά την εκλογή τους σε εθνικές εκλογές ή ευρωεκλογές.
Μεταξύ αυτών, αναμένεται να ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του 33χρονου Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ψυχιάτρου στο Αττικό νοσοκομείο με έντονη δράση σε θέματα αναπηρίας, του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβου αλλά και του πρέσβη ε.τ Αλέξανδρου Μαλλιά.
Υπενθυμίζεται ότι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ θα τεθεί ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ στη λίστα θα βρεθούν και όλοι οι νυν ευρωβουλευτές (Μανώλης Κεφαλογιάννης, Γιώργος Κύρτσος, Ελίζα Βόζενμπεργκ και Θοδωρής Ζαγοράκης). Η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, όπως έχει γίνει γνωστό, θα κατέλθει υποψήφιο στις εθνικές εκλογές στην Α΄ Θεσσαλονίκης.
- Κακοκαιρία Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι δήμοι Μεγαρέων, Αν. Μάνης, Ευρώτα και οι δημοτικές ενότητες Οινόης και Ερυθρών
- Κακοκαιρία Byron: Μέχρι το απόγευμα τα φαινόμενα στη Θεσσαλία – Βροχοπτώσεις σε κεντρική και ανατολική Μακεδονία
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστοί δρόμοι από ζημιές – Διακοπή δρομολογίων των τρένων στο τμήμα Λάρισα-Λειανοκλάδι


