Αμετανόητος εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης για το θέμα της συνομιλίας που είχε χθες, με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρη.

Ο κ. Πολάκης με γνωστό ύφος του «τσάμπα μάγκα» μίλησε στη Βουλή για το επίμαχο δάνειο των 100.000 ευρώ λέγοντας που είναι οι «υπερασπιστές των προσωπικών δικαιωμάτων τώρα που με κατακρεουργούν». Μιλώντας για τα χθεσινά γεγονότα, αντί να απολογηθεί για τις απειλές εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα αλλά και για την ηχογράφηση της συνομιλίας ζήτησε και τα… ρέστα τονίζοντας: «Βγαίνει μία διαρροή που λέει ότι πήρα παράνομο δάνειο. Βγαίνει η Τράπεζα  και λέει είναι νόμιμο και μετά διαρρέει ο κ.  Στουρνάρας  ότι συγκάλεσε συμβούλιο για να ελέγξει το νόμιμο του δανείου» και προσθέτει:

«Τον πήρα τηλέφωνο. Επιβεβαιώνω τη συνομιλία που είχαμε. Υπάρχει καμία διάψευση του περιεχομένου;» αναρωτήθηκε ο κ. Πολάκης και συνέχισε με μισόλογα: «Το πρόβλημα είναι αν τον ηχογράφησα; Δεν τον ηχογράφησα. Ότι θέλω το λέω καθαρά. Να μην πετάει τη μπάλα στην εξέδρα» είπε για να καταλήξει: «Πού είπα ότι ηχογράφησα τη συνομιλία; έχω τεράστιο μνημονικό…».