Συγγενείς και φίλοι της Νίκης Λειβαδάρη θα την συνοδέψουν σήμερα στη 1.30 το μεσημέρι στην τελευταία της κατοικία στο Α’ Νεκροταφείο.
Η ηθοποιός πέθανε από έμφραγμα του μυοκαρδίου σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.
Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσα από το facebook ο ηθοποιός και φίλος της Σπύρος Μπιμπίλας.
Ο φίλος της και συνάδελφος Φώτης Σπύρου δήλωσε ότι μετά την παράσταση «Stamboul Train» η Λειβαδάρη πήγε για ποτό με φίλους της και εκεί ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία. Ο φίλος της την πήγε στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.
Η ηθοποιός είχε συμμετάσχει στα σίριαλ, «Μίλα μου Βρώμικα» και «Αληθινοί έρωτες», ενώ φέτος πήρε μέρος στο θρίλερ Stamboul Train
- Μέγκαν Μαρκλ: Ο αποξενωμένος πατέρας στις Φιλιππίνες, ο ακρωτηριασμός και η προσπάθεια επικοινωνίας
- Κακοκαιρία Byron – Κ. Λαγουβάρδος στα «ΝΕΑ»: Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σημειώθηκαν στη Δυτική Αττική
- Ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως το μεσημέρι του Σαββάτου στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής και νότιας Ελλάδας







