Μια σειρά από απειλητικά, υβριστικά και εκβιαστικά μηνύματα ισχυρίζεται ότι έλαβε από τον Πάνο Καμμένο ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοτζιάς κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατά του Πάνου Καμμένου, κατηγορώντας τον ως φυσικό και ηθικό αυτουργό για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια σε απειλή, διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνησης.

Ο κ. Κοτζιάς ισχυρίζεται ότι έλαβε μηνύματα όπως τα ακόλουθα:

Α) Στις 15.07.2018 και ώρα 03.23 και ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στην Βολιβία, έλαβε στο κινητό τηλέφωνό το εξής μήνυμα από τον μηνυόμενο:«Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλλοίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή».

Β) Στις 30.09.2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 20.12 και ενώ βρισκόταν στο Εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους: «Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα … αλήτη» στις 20.32 την ίδια ημέρα «… Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».

Η κόντρα των δύο ανδρών δεν έχει τέλος και γι’ αυτό ο Πάνος Καμμένος απάντησε με νέο post γράφοντας για τη μήνυση που του έγινε:

«Μετά από ένα μήνα αναμονής μήπως και ξαναγίνει υπουργός, ο μόνιμα δοτός και ουδέποτε εκλεγμένος αρχηγός του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ, κατέθεσε μήνυση με τον επίσημο δικηγόρο των Γερμανών. Είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που τόσο φοβάται».

Η οξεία αντιπαράθεση των δύο ανδρών ξεκίνησε από εκείνο το περίφημο υπουργικό συμβούλιο που οδήγησε στην παραίτηση Κοτζιά. Ο Πάνος Καμμένος τον είχε κατηγορήσει για μυστικά κονδύλια στο ΥΠΕΞ με σκοπό να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών ενώ είχε μιλήσει και για 50 εκατ. ευρώ που δόθηκαν από τον Σόρος.

Εκτοτε οι δύο πολιτικοί είναι στα μαχαίρια και ξεχάστηκαν τα λόγια του Καμμένου που έλεγε πόσο εμπιστεύεται τον Νίκο Κοτζιά και πόσο πατριώτης είναι. Από τότε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει αναρτήσει πολλά σχόλια με υπονοούμενα για την κίνηση ΠΡΑΤΤΩ του κ. Κοτζιά ενώ ξεκάθαρα έχει μιλήσει για σκάνδαλο στο ΥΠΕΞ με τις βίζες και με εμπλοκή εταιρειών του Τζορτζ Σόρος.

Εγραψε μεταξύ άλλων:

«ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ….Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό».

Σε άλλο tweet έγραφε:

«ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ: ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως “διαπράττει προδοσία” η “διαπράττει έγκλημα” δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο τέως υπουργός Άμυνας.