Δεν είναι από τις πιο αρμονικές θέσεις αυτή που παίρνει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο Άρης, ο οποίος αφήνει τον Κριό και περνάει στον Ταύρο, κάτι που θα επηρεάσει τις ζωές και τον τρόπο δράσης μας. Δεδομένου ότι ταυτόχρονα η θεά του έρωτα, η Αφροδίτη, που βρίσκεται στον ορθολογιστή Αιγόκερω και δίπλα στον Κρόνο, δημιουργεί… κρατήματα στα αισθηματικά και όχι μόνο, φροντίστε να είστε αρκετά προσεκτικοί στη διαχείριση των διάφορων υποθέσεών σας.

Κυρίως προσέξτε πως θα λειτουργήσετε στην προσπάθειά σας να αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε, αφού αρκετοί μπορεί να βγάλουν εκτός από πείσμα και θέληση, ξεροκεφαλιά και να γίνουν κτητικοί και επίμονοι σε βαθμό κουραστικό για εκείνους που τους ενδιαφέρουν. Το βέβαιο είναι ότι οι αντοχές και ο δυναμισμός μας θα πολλαπλασιαστούν και δε θα σταματήσουμε αν δεν πετύχουμε αυτά που έχουμε βάλει στο μυαλό μας!

Περισσότερο φυσικά επηρεάζονται οι Ταύροι, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από δυναμισμό και αποφασιστικότητα στην προσπάθειά τους να πετύχουν τις επιδιώξεις τους. Απλά συγκρατείστε λίγο την ορμή σας, φροντίστε να είστε επιλεκτικοί και δεν θα χάσετε.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι  δεν θα λείψει η ένταση στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Κρατήστε χαμηλά τους τόνους και φανείτε πιο ανοιχτόμυαλοι και λιγότερο πεισματάρηδες.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί είστε πιο αποφασισμένοι να πάρετε ό,τι σας ανήκει ερωτικά και οικονομικά!

Για όσους δεν πάνε τα πράγματα όπως τα θέλουν σήμερα, υπάρχει και η αυριανή ημέρα που προμηνύεται καλύτερη, δεδομένου ότι η Σελήνη  προχωρά προς τον Καρκίνο, επηρεάζοντας θετικά τα αισθηματικά ζητήματα. Σήμερα:

Κριέ η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε βρίσκει σε πολύ καλή επικοινωνιακή διάθεση οπότε φρόντισε να την αξιοποιήσεις και να συναντήσεις κόσμο, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις! Αν είσαι σε σχέση οργάνωσε μία έκπληξη για τον σύντροφο σου.

Ταύρε έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, ανεξάρτητα από το εάν θα βγείτε ή μείνετε στο σπίτι. Αν δεν έχεις βρει ακόμα αυτόν που ψάχνεις η ημέρα επιφυλάσει ένα ερωτικό ειδύλλιο!

Δίδυμε το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσεις απαρατήρητος. Αξιοποίησε το ταλέντο σου στην επικοινωνία και δεν θα χάσεις.

Καρκίνε η ημέρα φέρνει σκέψεις σχετικά με ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξατε μαζί κατά το παρελθόν. Αν έχεις ήδη βρει τον σύντροφο σαου θα έχεις την ευκαιρία να περάσετε πανέμορφα.

Λέοντα προσπάθησε να βρεις χρόνο αποκλειστικά για εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι  ελεύθερος η ημέρα ενδείκνυται για νέες γνωριμίες.

Παρθένε άσε για λίγο τη δουλειά και ασχολήσου με την προσωπική σου ζωή. Ενα δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο το βράδυ καθώς είναι μία εξαιρετική ιδέα.

Ζυγέ η ημέρα σε βρίσκει σε καλή διάθεση. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις.

Σκορπιέ οι σκέψεις σου τρέχουν και τα συναισθήματά σου γίνονται ακόμη πιο έντονα. Κράτα αποστάσεις ασφαλείας.

Τοξότη η ημέρα θα έχει κινητικότητα καθώς θα συναντήσεις πολλά πρόσωπα καθόλη τη διάρκεια της. Φρόντισε να απολαύσεις τη βραδιά.

Αιγόκερε η  ημέρα άρχισε πολύ καλά. Μία έξοδος για φαγητό σε ένα εστιατόριο είναι μία καλή ιδέα για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Υδροχόε είσαι από τα πιο τυχερά ζώδια της ημέρας που σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις! Φρόντισε να την απολαύσεις.

Ιχθύ βρίσκεσαι σε ρομαντικό mood το οποίο θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σoy αλλά και τον τρόπο που βλέπεις τους άλλους!  Αν έχεις σύντροφο σου επέλεξε να κάνετε κάτι ξεχωριστό.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας φροντίστε να απολαύσετε την βραδιά συντροφιά με αυτούς που αγαπάτε και έχετε επιλέξει να κατέχουν σημαντική θέση στη ζωή σας, ξαφνιάζοντάς τους ευχάριστα και φροντίζοντάς τους, όπως καλό είναι να κάνετε όσο πιο συχνά μπορείτε. Να χαίρεστε όσους αγαπάτε!