Όπως σε όλες τις καταστάσεις έτσι και στον έρωτα υπάρχουν κάποιοι ζωδιακοί τύποι, που δηλώνουν σχεδόν φωναχτά ότι τους… χτύπησαν τα βέλη του φτερωτού θεού και άλλοι που προσπαθούν να μην εκδηλώσουν αυτό που τους συμβαίνει, ωστόσο όλων η συμπεριφορά επηρεάζεται. Πως;  Έχουμε και λέμε:

Ο Κριός γίνεται ακόμη πιο υπερκινητικός. Αρχίζει να ακούει μουσική στη διαπασών, αρχίζει να αθλείται και κάνει διατροφή, ώστε να βελτιώσει κι άλλο τη φόρμα του. Όταν δε τα κάνει όλα αυτά μαζί, τότε την έχει δαγκώσει για τα καλά τη…λαμαρίνα.

Καταλαβαίνεις ότι ο Ταύρος είναι ερωτευμένος επειδή χάνει την όρεξή του, βυθίζεται στις σκέψεις του και ονειροπολεί διαρκώς. Εννοείται ότι δεν θα παραδεχθεί εύκολα αυτό που του συμβαίνει και δεν αποκλείεται να βάλει και τις φωνές αν του μιλήσεις σχετικά…

Ο Δίδυμος φαίνεται ότι χτυπήθηκε από τα βέλη του έρωτα, επειδή γίνεται ακόμη πιο υπερκινητικός, επικοινωνιακός και φλύαρος, ενώ παίρνει το αμάξι και ξεχύνεται στους δρόμους χωρίς συγκεκριμένο προορισμό…

Ο Καρκίνος σχεδόν… αρρωσταίνει όταν ερωτεύεται. Παίρνει αγκαλιά το μαξιλάρι του και το τηλέφωνο, εστιάζει στο… ταβάνι, και περιμένει να του τηλεφωνήσει το αντικείμενο του πόθου του. Όσο δεν χτυπάει το τηλέφωνο η ανασφάλειά του κορυφώνεται για το εάν αυτό που νιώθει είναι αμοιβαίο.

Όταν ερωτεύεται ο Λέων γίνεται ακόμη πιο λαμπερός, καθώς προσέχει κι άλλο τον εαυτό του και την εμφάνισή του. Νιώθει υπέροχα κι αυτό φαίνεται στο πρόσωπό του, που ακτινοβολεί, ενώ χαζογελάει, σχεδόν μένει άυπνος από την υπερένταση και συχνά σιγοτραγουδάει!

Ο ερωτοχτυπημένος Παρθένος αλλάζει τόσο που δεν το πιστεύεις, δεδομένου ότι ξεχνάει μέχρι και την υστερία που τον πιάνει στην ιδέα των μιρκοβίων! Δεν είναι πλέον άκαμπτος, γίνεται τρυφερός και απίστευτα γλυκός με όλους.

Ο ερωτευμένος Ζυγός χάνει (τι άλλο;) τις ισορροπίες του. Όταν ερωτεύεται, έχει πάντα το ίδιο, δυνατό καρδιοχτύπι, δεν τρώει, δεν πίνει, δεν αντέχει να μένει ούτε λεπτό στο σπίτι μόνος και θέλει συνεχώς να βγαίνει, ενώ ονειρεύεται τη συνέχεια.

Όταν δαγκώνει την λαμαρίνα ο Σκορπιός βγάζει στην επιφάνεια όλη την ευαισθησία του και γίνεται ευάλωτος. Το χαρακτηριστικό, μυστηριώδες βλέμμα του γλυκαίνει και θυμίζει μικρό παιδί. Βγαίνει, πίνει και διασκεδάζει, προκειμένου να γιορτάσει τον έρωτά του.

Ο Τοξότης όταν τον χτυπήσουν τα βέλη του έρωτα, κάνει σαν μικρό παιδί και νομίζει πως είναι το μοναδικό άτομο στον κόσμο που νιώθει έτσι. Μπορεί να κάνει ότι τρέλα μπορείς να φανταστείς και θέλει να μοιραστεί τη χαρά του με όλο τον κόσμο.

Ο ερωτευμένος Αιγόκερως παθιάζεται αλλά (φυσικά!) δεν το δείχνει, αφού είναι πάντα συγκρατημένος. Μόνο όσοι τον ξέρουν καλά, θα αντιληφθούν ότι… κάτι παίζει, αφού και η δουλειά του θα πάψει να τον απασχολεί όλο το 24ωρο και θα αλλάξει παγιωμένες συνήθειες!

Ο Υδροχόος  εκφράζει αυτό που νιώθει φροντίζοντας τον εαυτό του για το ραντεβού. Πάει για ψώνια και μοιράζεται τη χαρά και τον ενθουσιασμό του με τα φιλικά του πρόσωπα, που καταλαβαίνουν ότι έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα και από το χαμόγελο, που έχει μόνιμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του…

Ο ερωτευμένος Ιχθύς έχει διακυμάνσεις στην ψυχολογία του, τη μια μπορεί να πετάει στα σύννεφα και την άλλη γίνεται πιο ρεαλιστής από ποτέ. Αλλοτε εκνευρίζεται με το παραμικρό και άλλοτε χαμογελά ενώ ονειροπολεί σιγοτραγουδώντας μόνος του.

Πως θα διατηρήσουμε τα κεκτημένα

Κατά τα λοιπά σήμερα Τρίτη 12/2 καθώς η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Ταύρου αυτό που μας απασχολεί είναι το πώς θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας, οπότε στην προσπάθειά μας να επιτύχουμε τους στόχους μας θα προτιμήσουμε δοκιμασμένες συνταγές. Από την άλλη, η διάθεσή μας γίνεται πιο ανάλαφρη και θέλουμε να απολαύσουμε όλα αυτά τα μικρά και απλά που χρωματίζουν την καθημερινότητά μας.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Ταύροι οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να δείξουν πόσο αξίζουν.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι τα πολλά λόγια είναι περιττά οπότε αδράξτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και προχωρήστε στα έργα γιατί μόνο έτσι θα πείσετε για τις ικανότητές σας.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί για να αποκτήσετε αυτά που θέλετε χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Μη βιάζεστε! Παραμείνετε ψύχραιμοι, οργανωθείτε σωστά και προχωρήστε με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, και κάνοντας ένα ένα τα βήματα και βλέπετε.