Τα μηνύματα που αντάλλαξαν σήμερα το πρωί στο κινητό και για τα οποία κατέθεσε μήνυση στην ΓΑΔΑ ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος δόθηκαν στην δημοσιότητα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο κ. Νικολόπουλος επικαλέστηκε sms που υποστήριξε ότι έλαβε από τον Πάνο Καμμένο, τα οποία έχουν εκβιαστικό περιεχόμενο, προκειμένου είτε να επανενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, είτε να παραιτηθεί, παραδίδοντας την έδρα στον πρώτο επιλαχόντα των ΑΝΕΛ στην Αχαΐα, σώζωντας και στις δύο περιπτώσεις την ΚΟ των ΑΝΕΛ από τη διάλυση.

Τα sms τα δημοσιοποίησε ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος, ενώ αυτά περιλαμβάνονται και στη μήνυση που κατέθεσε ο Νίκος Νικόλοπουλος και η οποία διαβιβάστηκε από τη ΓΑΔΑ στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Μάλιστα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών θα μελετήσει τα καταγγελλόμενα και θα αποφασίσει ποιες θα είναι οι περαιτέρω ενέργειες.

Κατά τις πληροφορίες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, που έχει δηλώσει ότι θα διαγράψει απόψε από την κοινοβουλευτική ομάδα τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, φέρεται να προσπαθούσε επίμονα τις τελευταίες ώρες να επικοινωνήσει με τον Νίκο Νικολόπουλο, καθώς αποτελεί την τελευταία ελπίδα του για τη διάσωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Ωστόσο, ο τελευταίος δεν απαντούσε στις κλήσεις του Πάνου Καμμένου, κάτι που προφανώς προκάλεσε την έκρηξη του πρώην υπουργού Αμυνας.