H ημέρα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και αν έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι πως θα την περάσεις, καλό είναι να γνωρίζεις ποιοι ζωδιακοί τύποι τη γιορτάζουν υπερβάλλοντας στις αντιδράσεις τους, ποιοι  βγάζουν… σπυράκια στο άκουσμά της και ποιοι δηλώνουν αντι-βαλεντικοί μόνο στα λόγια, ώστε να μην την σαμποτάρεις μόνος σου.  Ειδικότερα:

O αντιδραστικός Κριός θα ξεχάσει ή θα σνομπάρει την ημέρα. Μόνο σε περίπτωση που είναι ερωτευμένος και ξέρει ότι ο σύντροφός του θέλει κάπως να την ξεχωρίσει, θα του κάνει τη χάρη και θα συμμετάσχει σε ένα ραντεβού, που θα περιλαμβάνει κάτι σε extreme sports, που θα του ανεβάσει την αδρεναλίνη και μαζί τη λίμπιντο!  Εσύ τον ξέρεις καλύτερα οπότε σκέψου τι θα τον ευχαριστήσει τόσο όσο χρειάζεται για να απολαύσετε τη βραδιά…

Ο Ταύρος αγαπάει το καλό φαγητό και την καλοπέραση, οπότε δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο με ωραία ατμόσφαιρα, επιλεγμένες γεύσεις και σοκολάτα για επιδόρπιο. Ακόμη δεν έχεις αρχίσει να ψάχνεις που θα πάτε…

Ο επικοινωνιακός Δίδυμος θέλει ένταση, βαβούρα και κόσμο για να περνάει καλά. Δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα χώρο με τέτοια χαρακτηριστικά και όλα θα γίνουν. Εάν είναι και ερωτευμένος μαζί σου και στο επίκεντρο της προσοχής, δεν αποκλείεται να σε εκπλήξει ευχάριστα με τρόπο που θα σφραγίσει την πορεία της σχέσης σας και θα θυμάσαι για καιρό!

Ο ευαίσθητος Καρκίνος απολαμβάνει την ημέρα, οπότε ετοιμάσου να τον συνοδέψεις σε μια αναλόγου ύφους συναυλία και happening, πάρτε καρδούλες, μπαλονάκια και σοκολάτες και αναβιώστε τον π΄ρωτο καιρό του έρωτά σας.

Ο λαμπερός Λέοντας  δεν θα χάσει την ευκαιρία να λάμψει, οπότε βιάσου να κάνεις κράτηση στο καινούργιο high ρεστοράν και το κλαμπ που μόλις άνοιξαν, ετοίμασε τα καλά σου και εεξέφρασε την αγάπη σου όπως καλύτερα μπορείς.  Θα σε αποζημιώσει.

Η Παρθένος δηλώνει αντι-βαλεντική, ωστόσο φρόντισε να μην παραλείψεις να ετοιμάσεις κάτι για τη βραδιά, κάτι διακριτικό, ρομαντικό και διασκεδαστικό, που θα  δείχνει ότι την σκέφτεσαι και την αγαπάς και ότι είναι για σένα η μία και η μοναδική, και δεν θα χάσεις.

Ο Ζυγός έχει ανάγκη από πολύ αγάπη, αλλά και από χαλάρωση και ηρεμία, οπότε κανόνισε  κάτι σοφιστικέ και μετά φαγητό σε ένα σικ εστιατόριο ή φρόντισε να περάσετε μια άνετη βραδιά στο σπίτι με αναμμένο τζάκι, εκλεκτό φαγητό και καλό κρασί ή σαμπάνια και σοκολάτα!

Ο ερωτικός Σκορπιός ανεξάρτητα από το τι πιστεύει για τον Άγιο Βαλεντίνο θα αδράξει την ευκαιρία να μοιραστεί μαζί σου μια ακόμη βραδιά πάθους!  Ζέστανε το σπίτι σας, φτιάξε ατμόσφαιρα, ετοίμασε ένα ρομαντικό, αλλά και αφροδισιακό δείπνο και απόλαυσε τη βραδιά.

Ο Τοξότης πιστεύει στον έρωτα και στην αγάπη, απλά αρνείται να γιορτάσει επειδή έτσι πρέπει. Αν καθημερινά τον ταλαιπωρείς μην διανοηθείς να του δείξεις αγάπη και τρυφερότητα έτσι ξαφνικά λόγω ημέρας. Δεν θα πιάσει και θα σου την πει κιόλας. Προτίμησε να τον ξαφνιάσεις επιλέγοντας να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα τον συνεπάρει και θα σπάσει τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας…

Ο Αιγόκερως ανάλογα με τη διάθεσή του και το πόσο εύκολη ημέρα έχει περάσει στη δουλειά θα σου δείξει μια τρυφερότητα, διατηρώντας ωστόσο το συγκρατημένο αγέρωχο ύφος. Κάνε ότι καλύτερο νομίζεις, ενημερώσου για τη διάθεσή του από νωρίς και βλέπεις!

Ο Υδροχόος  αναζητά την πρωτοτυπία και θέλει να περάσει την ημέρα με ξεχωριστό τρόπο, οπότε άσε τη φαντασία σου να δουλέψει και φρόντισε να τον ιντριγκάρεις με ότι οργανώσεις και όλα θα γίνουν.

Ο ρομαντικός Ιχθύς λατρεύει την ημέρα, οπότε εφοδιάσου καρδούλες, μπαλόνια, σοκολατάκια, γέμισε με λουλούδια το σπίτι, οργάνωσε κι ένα ρομαντικό δείπνο, επέλεξε και δώρο, εξέφρασε τον έρωτά σου και απολαύστε την βραδιά. Μην κάνεις το λάθος να ξεχάσεις τη βραδιά.

Μην πετάτε στα σύννεφα

Κατά τα λοιπά σήμερα Τετάρτη (6/2) με τη Σελήνη στους Ιχθύς, είμαστε πιο ήρεμοι και χαλαροί και προσπαθούμε να δούμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να ανακτήσουμε την πίστη και την ελπίδα μας για τη συνέχεια. Ωστόσο καλό είναι να μην πετάτε και στα σύννεφα, αφού τυχόν προβλήματα δεν επιλύονται δια μαγείας…

Περισσότερο επηρεάζονται οι Ιχθύς, που  άλλα σχεδιάζετε και άλλα θα κάνετε καθώς δεν έχετε ξεκαθαρίσει πως θέλετε να προχωρήσετε και όλα είναι λίγο μπερδεμένα μέσα στο κεφάλι σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες  σε ένα ταραγμένο επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον θα κάνετε τη διαφορά με τις ενέργειές σας και τις ιδέες σας.

Λέοντες και Υδροχόοι, οι προσδοκίες σας είναι μεγάλες, η φαντασία σας είναι δημιουργική και η διαίσθησή σας ενεργή, απλά κρατήστε και μικρό καλάθι σε όσα ακούτε.