Στον αυστηρό και γήινο Αιγόκερω περνάει σήμερα η Αφροδίτη, όπου και θα παραμείνει έως και την 1η Μαρτίου.  Το διάστημα αυτό  θα αναζητήσουμε την σταθερότητα και την ασφάλεια στις επαφές μας, ερωτικές και όχι μόνο, ενώ με σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα διαχειριστούμε οικονομικά και επαγγελματικά. Καμία επιλογή μας δε θα είναι επιπόλαια και ότι κάνουμε θα έχει συγκεκριμένο στόχο. Κομβικό είναι πριν να έχουμε ξεκαθαρίσει τι είναι αυτό που θέλουμε καθώς και να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε για να πάρουμε, να μην νομίζουμε ότι εμείς μόνοι μας μπορούμε να βάλουμε τους όρους σε οποιαδήποτε κατάσταση. Ενδέχεται να ασχοληθούμε και με θέματα του παρελθόντος προκειμένου να τα επιλύσουμε, μιας και αυτό θα είναι απαραίτητο για να προχωρήσουμε.

Περισσότερο επηρεάζονται Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαήμερου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που έχουν τώρα την ευκαιρία να θέσουν νέους στόχους και να παλέψουν για την ολοκλήρωσή τους.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί του ίδιου ωδεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι μια εποχή που μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις σε προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα, που όμως καλό είναι να τα διαχειριστείτε με προσοχή και χωρίς να βιάζεστε ειδικά κατά τη λήψη αποφάσεων ή στις κινήσεις που θα κάνετε. Φροντίστε να εξετάζετε το κατά πόσο μπορείτε να ανταποκριθείτε σε ότι τώρα προκύπτει και να είστε προετοιμασμένοι να δουλέψετε σκληρά για να εξασφαλίσετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Ειδικότερα:

Κριέ εστιάζεις στα επαγγελματικά σου, όπου αν εργαστείς με αφοσίωση και συνέπεια θα αποζημιωθείς. Σε γενικές γραμμές το επίπεδο των σχέσεών σου θα βελτιωθεί, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις ερωτικές προκλήσεις και προτάσεις από πρόσωπα κύρους.

Ταύρε  ευνοούνται επαγγελματικά, σπουδές, αλλά και ταξίδια. Θα γίνεις αρκετά εξωστρεφής, θα έρθεις σε επαφή με καινούργιο κόσμο, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις επικοινωνία με ένα πρόσωπο που μένει αλλού η οποία θα πάρει ερωτικές διαστάσεις.

Δίδυμε θα υπάρξουν προοπτικές για οικονομική άνοδο και ευκαιρίες που αν τι αξιοποιήσεις επιφυλάσσουν μεσοπρόθεσμα οφέλη. Αυξημένη θα είναι η έλξη που θα ασκείς στο αντίθετο φύλο.

Καρκίνε είσαι από τους ευνοούμενους της περιόδου. Εφόσον ένας τομέας σε ενδιαφέρει αρκετά, ρίξε το βάρος σου εκεί και δεν θα χάσεις. Παράλληλα έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, ερωτικές, συντροφικές και επαγγελματικές.

Λέοντα ευνοείται η επαγγελματική σου ζωή και οι σχέσεις σου στο εργασιακό περιβάλλον. Ενδέχεται οι προσπάθειές σου να εκτιμηθούν τόσο, που να ανταμειφθείς εχτρά. Παράλληλα θα ασχοληθείς με την υγεία, την διατροφή και την άσκηση, ενώ μπορεί, να αποκτήσεις ένα οικόσιτο ζώο.

Παρθένε η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι ευνοϊκή για τα αισθηματικά σου. Ενδέχεται να περάσεις σε επόμενο στάδιο της σχέσης σου, υλοποιώντας σχέδια και στόχους που έχετε βάλει,  επισημοποιώντας την ή αποκτώντας ένα παιδί.

Ζυγέ θα εστιάσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου ενώ οι σχέσεις σου με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους θα βελτιωθούν. Θα διαπιστώσεις ότι όταν δε σε πιάνει το συναίσθημα, αλλά βάζεις ψύχραιμα τα ζητήματα κάτω και τα συζητάς μαζί τους, βρίσκονται πιο εύκολα λύσεις.

Σκορπιέ βελτιώνεται η καθημερινότητά σου, καθώς η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθά να γίνεις πιο αντικειμενικός, αποφασιστικός αλλά και με περισσότερο αυτοέλεγχο. Μπορεί να έρθεις κοντά με ένα άτομο από το στενό σου περιβάλλον με το οποίο είχε κλονιστεί η σχέση σας αλλά και να κλείσεις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες.

Τοξότη ευνοείσαι στα οικονομικά αλλά και στον ερωτικό τομέα. Να θυμάσαι ότι η ποιότητα έχει σημασία και όχι η ποσότητα.

Αιγόκερε  η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την γοητεία σου, οπότε  δεν έχει παρά να αξιοποιήσεις την πέραση που θα έχεις.

Υδροχόε θα προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη την προσωπική σου ζωή και να θέσεις νέους στόχους. Θετικές είναι οι προοπτικές στον εργασιακό τομέα, όπου ίσως να έχεις και τη βοήθεια ενός ισχυρού προσώπου.

Ιχθύ θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα διακεκριμένα στον τομέα τους που θα σου χρησιμέψουν στα επαγγελματικά σου σχέδια. Παράλληλα, θα γίνεις πιο εξωστρεφής, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ένα νέο ενδιαφέρον και να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο.