Ακόμα μια παρτίδα από εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα απομάκρυνε από τους δρόμους της πόλης ο δήμος Ηρακλείου Αττικής. Η εκστρατεία αυτή δεν πραγματοποιείται πρώτη φορά αλλά είναι συνεχής τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δήμαρχο της πόλης, Νίκο Μπάμπαλο, το φαινόμενο της εγκατάλειψης οχημάτων αυξήθηκε κατακόρυφα μέσα στα χρόνια της κρίσης. «Ως δημοτική αρχή ευθύνης οφείλουμε να απαντάμε στο πρόβλημα και απομακρύνουμε τα εγκαταλελειμμένα, όχι μόνο για να δημιουργήσουμε νέες θέσεις στάθμευσης, κυριότερα δε για να αποφύγουμε να εξελιχθούν σε εστίες μόλυνσης. Βοηθήστε μας και εσείς αναφέροντας στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου περιστατικά εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων που τυχόν να διαπιστώσετε».

Οι Ηρακλειώτες, λοιπόν, μπορούν να δηλώνουν περιπτώσεις εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο τηλέφωνο του Γραφείου Εξυπηρέτησης του Δημότη 15277. Υπενθυμίζεται, πάντως, πως εκ του νόμου ορίζεται ότι χρειάζεται εύλογο χρονικό διάστημα από την σχετική ειδοποίηση των τυχόν ιδιοκτητών (με την επικόλληση σήμανσης στο όχημα) έως ότου επιτραπεί στον Δήμο να απομακρύνει το αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από