Αν και ο Φεβρουάριος αρχίζει με ένα δυσαρμονικό τετράγωνο, αυτό του Αρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που φέρνει δυσάρεστα νέα και ειδήσεις, που θα στενοχωρήσουν κάποιους, ενώ θα φανερώσει ανταγωνισμούς και υπονομευτικές ενέργειες, θα είναι ένας πιο γλυκός μήνας από αυτόν που μόλις ολοκληρώθηκε. Είναι ο μήνας που θα βοηθήσει αρκετούς να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν να κάνουν και να δούν πως θα πρέπει να ενεργήσουν προκειμένου να στεφθούν με επιτυχία οι επιδιώξεις τους σε διάφορους τομείς.

Τα σημαντικότερα πλανητικά γεγονότα του μήνα, που θα επηρεάσουν τους περισσότερους ζωδιακού τύπους είναι  την πρώτη εβδομάδα το πέρασμα της Αφροδίτης στον  Αιγόκερω (4/2) και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου (5/2 ), τη δεύτερη εβδομάδα η μετακίνηση του Ερμή  στον Ιχθύ και του Αρη στον Ταύρο, η οποία μας επιφυλάσσει ανατρεπτικές στιγμές, την τρίτη εβδομάδα το πέρασμα του Ήλιου στον Ιχθύ και η Πανσέληνος στην Παρθένο (19/2), που θα μας κάνουν ρομαντικούς και ονειροπόλους, ενώ την τελευταία εβδομάδα του μήνα θα μπορέσουμε να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας με πιο δημιουργικό τρόπο.

Ποιοι ευνοούνται;

Περισσότερο ευνοούνται  ο Λέων, ο Ταύρος, ο Υδροχόος και ο Σκορπιός.

Ο Υδροχόος, που συνεχίζει να έχει τα γενέθλιά του, θα έχει την τύχη με το μέρος του, και θα μπορέσει να προβεί στις αλλαγές, που θέλει από καιρό, προκειμένου να βελτιώσει την ζωή του. Ρόλο σε όσα προγραμματίζει θα παίξουν καλοί φίλοι αλλά και νέες γνωριμίες, οπότε φρόντισε να είσαι ανοιχτός.

Λέοντα ο Φεβρουάριος ευνοεί συνεργασίες και σχέσεις. Φρόντισε να έχεις… τις κεραίες σου ανοιχτές, ώστε να μπορέσεις να εκμεταλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Ταύρε όσο και αν δεν το πιστεύεις θα σου δοθούν ευκαιρίες να προοδεύσεις. Μην διστάσεις να πάρεις ρίσκα, καθώς το πιθανότερο είναι ότι θα επωφεληθείς. Η σκληρή εργασία, η υπομονή, η ψυχραιμία και η ευγένεια ανταμείβονται. Και στα αισθηματικά θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις.

Σκορπιέ ο μήνας αυτός σου επιφυλάσσει ποικίλες αλλαγές, που θα σου βγουν σε καλό, αλλά και νέες γνωριμίες. Σε ότι αποφασίσεις να κάνεις και θα έχεις τη συμπαράσταση συγγενών και φίλων.

Από τα υπόλοιπα ζώδια καλό είναι να προσέχουν στην αρχή του μήνα κυρίως οι Αιγόκεροι. Επίσης, οι Καρκίνοι και οι Ζυγοί μην αμελείτε την υγεία σας και αποφύγετε τις εντάσεις στις σχέσεις σας. Κριοί κι καλό είναι να φανείτε προονοητικοί σε σχέσεις αλλά και στα οικονομικά σας. Ο Ιχθύς, η Παρθένος, ο Τοξότης και οι Δίδυμοι θα έχετε έναν επικοδομητικό μήνα με κάποια μικρά διαστήματα, που θα σας ζορίσουν λίγο, αλλά θα μπορέσετε να υλοποιήσετε αρκετά από τα σχέδιά σας, αρκεί να μην αφεθείτε σε πειρασμούς, να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας απέναντι σε αιφνίδια γεγονότα και να αποφύγετε αντιπαραθέσεις.

Αποφαστικότητα και πρωτοβουλίες

Για αρχή σήμερα πρωτομηνιά Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με τον χειρότερό σας εαυτό αλλά και την άσχημη πλευρά και άλλων τύπων, λειτουργήστε με αποφασιστικότητα και όλα θα γίνουν.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες έχετε ανοιχτά μέτωπα σε διάφορους τομείς οπότε πάρτε τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται για να περισώσετε ότι μπορείτε, και (γιατί όχι;) να αλλάξετε το παιχνίδι.