Μια άκρως εϋνοϊκή σύνοδος είναι η σημερινή μεταξύ του  Ήλιου και του Ερμή στον Υδροχόο, καθώς φέρνει στους περισσότερους τύπους του ζωδιακού κύκλου πολλές ευκολίες και ευκαιρίες, ώστε να υλοποιήσουμε τις επιδιώξεις μας.

Η  επικοινωνία βελτιώνεται γίνεται αρκετά πιο γρήγορη και εύκολη στις διαπροσωπικές και όχι μόνο σχέσεις, ενώ ευνοούνται συλλογικές δραστηριότητες, και μπορούμε να εκπληρώσουμε επιθυμίες, μέσα από επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις και συζητήσεις. Μοιραζόμαστε σκέψεις και ιδέες, απολαμβάνουμε ευχάριστες ειδήσεις και μηνύματα, αλλά και συναντήσεις που μας κάνουν να περάσουμε καλά(η φωτό είναι από την ταινία Valentine’s day)! Αν είστε πιο ανοιχτοί και ακούτε αυτόν με τον οποίο συνδιαλέγεστε και δεν εμμένετε σε εγωιστικές απόψεις δεν έχετε κάτι για να ανησυχείτε. Φροντίστε να αξιοποιήσετε την ημέρα, αλλά και όλη την περίοδο, που ο Ερμής παραμένει στον Υδροχόο, δηλαδή μέχρι και τις 18 /2. Περισσότερο επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου. Ειδικότερα:

Κριέ διευρύνεται ο κοινωνικός σου κύκλος, με νέες γνωριμίες, προτάσεις, προσκλήσεις, περισσότερη διασκέδαση αλλά και με νέες δημιουργικές δραστηριότητες που γεννούν νέες προσδοκίες για τη συνέχεια.

Ταύρε ευνοείσαι κυρίως στα επαγγελματικά όπου θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις επιπλέον βήματα αλά και νέες γνωριμίες, ενώ δίπλα σου έχεις πάντα την οικογένειά σου.

Δίδυμε απολαμβάνεις αισιοδοξία, τύχη και εύνοια σε υποθέσεις που αφορούν μηνύματα, τηλεφωνήματα, εξωτερικό, σπουδές, επαφές, νέες γνωριμίες, ταξίδια και γενικά μετακινήσεις!

Καρκίνε θα  έχεις τη δυνατότητα να απελευθερωθείς από οικονομικά αλλά και από ψυχολογικά βαρίδια που σε φορτίζουν το τελευταίο διάστημα.

Λέοντα ο ενισχύονται οι επικοινωνιακές σου δυνατότητες  παρέχοντάς σου την ευκαιρία να αναπτύξεις ουσιαστικά και προοδευτικά τις σχέσεις σου. Δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες, αλλά και οι συναντήσεις με άτομα που σε ενδιαφέρουν.

Παρθένε θα έχεις τη δυνατότητα να βάλεις την εργασία σου σε μία νέα πορεία, να προγραμματίσεις τις δραστηριότητές, αλλά και να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στην διατροφή, την φυσική κατάσταση και την προσωπική σου ευεξία.

Ζυγέ η δημιουργικότητά σου είναι στα καλύτερά της, ενώ και στην προσωπική σου ζωή βρίσκεις τους ρυθμούς σου και βελτιώνεις την επικοινωνία με τα παιδιά σου.

Σκορπιέ γίνεσαι πιο ανοιχτός και μέσω της συζήτησηςεπιλύεις πιο εύκολα  ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. 

Τοξότη ο Ερμής στον φιλικό για εσένα Υδροχόο σε κρατά σε πνευματική εγρήγορση μέχρι και τις 10/2, διευκολύνοντας επικοινωνία και συμφωνίες, ενώ και οι μετακινήσεις σου θα είναι πιο συχνές και δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες και οι ευχάριστες ειδήσεις.

Αιγόκερε ευνοούνται τα οικονομικά σου, ενώ βάζεις σε τάξη τις σκέψεις σου για τις καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή σου, και οι σχέσεις σου αρχίζουν να γίνονται πιο αρμονικές γιατί νιώθεις σιγουριά και σταθερότητα.

Υδροχόε ευνοείσαι σε νέες γνωριμίες, κοινωνικές επαφές και μετακινήσεις,  ενώ μπορείς να επικοινωνήσεις εποικοδομητικά ιδέες και σχέδια.

Ιχθύ βρίσκεσαι σε μεταβατικό στάδιο, όπου σε απασχολούν σκέψεις, ιδέες, προτάσεις και συμφωνίες που θα εφαρμόσεις λίγο αργότερα… Ακολούθησε τη διαίσθησή σου.