Είναι από τα πιο εμβληματικά δίτροχα στην ιστορία της μοτοσικλέτας και το πιο αναγνωρίσιμο σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος, για το θρυλικό παπί της Honda, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1958,  με την ονομασία Super Cub C100.

Το εντυπωσιακότερο, ότι είναι σχεδιασμένο από τον Soichiro Honda και τον επί μακρόν συνεργάτη του Takeo Fujisawa. Το θρυλικό παπί είχε συγκεκριμένο σκοπό: ‘να προσφέρει χαρά παίζοντας χρήσιμο ρόλο στα ζωές των ανθρώπων’.

Σχεδόν 60 χρόνια αργότερα, το 2017, το Super Cub πέτυχε ένα σημαντικό ορόσημο παραγωγής με 100 εκατομμύρια μονάδες, που το ανέδειξε στο πιο δημοφιλές μηχανοκίνητο όχημα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στον κόσμο.

Σαφώς, στα πλεονεκτήματα του θα πρέπει να συμπεριληφθούν η οικονομία που προσέφερε, η αξιοπιστία του και η πρακτικότητα του σε συνδυασμό με την ευελιξία του μέσα στο αστικό περιβάλλον.

Με οδηγό το παρελθόν και το θρυλικό παπί, η Honda αποκαλύπτει το Super Cub C125, μία εξέλιξη του θρυλικού παπιού και σηματοδοτεί το επόμενο κεφάλαιο στη μακροχρόνια ιστορία του, σχεδιασμένο για το σύγχρονο ρυθμό ζωής των μεγάλων πόλεων.

Το νέο Honda Super Cub C125 είναι ήδη διαθέσιμο μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων Honda Moto της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. – Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας Honda Moto στην Ελλάδα στην τιμή των 3,990€.