Στα άκρα οδηγείται για ακόμα μία φορά η σύγκρουση ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και το Νίκο Κοτζιά. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας τραβά το σχοινί με αφορμή την προσφυγή του ΠΡΑΤΤΩ στην Δικαιοσύνη με ένα tweet και σοβαρές αιχμές μέσα από ένα λογοπαίγνιο.

Ο Πάνος Καμμένος απάντησε στην προσφυγή του ΠΡΑΤΤΩ λίγο μετά την ανακοίνωση αναφέροντας στο Τwitter: «ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ :ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως «διαπράττει προδοσία» η «διαπράττει έγκλημα» δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό».

https://twitter.com/PanosKammenos/status/1086582713887453186

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΠΡΑΤΤΩ στην ανακοίνωση του για την προσφυγή στη Δικαιοσύνη ανέφερε χαρακτηριστικά: «μετά από τις δύο μηνυτήριες αναφορές που έχουν ήδη κατατεθεί στην Εισαγγελία για παράνομες και ακραίες πρακτικές σε βάρος του Προέδρου του. Πρακτικές άκρως προσβλητικές για την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα του.»

Όπως σημειώνει το ΠΡΑΤΤΩ, είναι «Ισχυρισμοί συκοφαντικοί οι οποίοι συνοδεύονται από πρακτικές υπόκοσμου και παρακράτους, στοχεύοντας στη πρόκληση φόβου. Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπή της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της Δημοκρατίας. Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν» αναφέρει το ΠΡΑΤΤΩ και καταλήγει: «Με τη μήνυση που κατατίθεται, παρέχεται η δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να αποδείξει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις εν γνώσει του συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του. Θα καταφανεί δε, αν ο εν λόγο κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης».