«Είμαστε έτοιμοι, ακόμα και αν οι εκλογές γίνουν αύριο το πρωί» δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στο ρ/σ «Θέμα 104.6».

«Πρόκειται για έναν κυβερνητικό θίασο. Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε ένα γελοίο κρυφτούλι ανάμεσα στους κυβερνητικούς εταίρους με συνεντεύξεις, με συναντήσεις, tweet, διαρροές, με παράλληλες συνεντεύξεις, με κοινοβουλευτικές ομάδες που με αστείες δικαιολογίες δεν συνεδρίασαν ποτέ» συνέχισε ο κ.Αυγενάκης, υπογραμμίζοντας ότι «δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια πολιτική ιστορία οι συναρχηγοί μιας κυβέρνησης να συνδιαλέγονται μέσα από τηλεοράσεις».

«Ο… εξαιρετικός υπουργός 'Αμυνας, όπως τον χαρακτήρισε ο κ. Τσίπρας, δεν τον έχει ενημερώσει για το τι θα κάνει, αλλά ούτε εκείνος έχει αποτολμήσει ακόμη να τον ρωτήσει. Με άλλα λόγια εδώ και τόσες μέρες και σίγουρα για άλλες δύο -μέχρι την Παρασκευή- κανείς δεν γνωρίζει με ποια πλειοψηφία κυβερνάται η χώρα. Δεν θα μας εκπλήξει, ακόμα κι αν ο κ. Καμμένος τελικά δεν άρει την εμπιστοσύνη του στην Κυβέρνηση. Είναι άλλωστε γνωστό ότι για τον κ. Καμμένο δεν υπάρχουν όρια, ούτε καν στον αυτοξευτελισμό του» προσέθεσε ο κ. Αυγενάκης

Στη συνέχεια, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τους τόνους, συμπλήρωσε: «Όλα αυτά τα αστεία που συμβαίνουν θα είχαν πολύ πλάκα αν μιλούσαμε για δύο κολλητούς. Εδώ όμως μιλάμε για την κυβέρνηση της χώρας. Για τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας της χώρας και ενώ όλα τα θέματα είναι ανοικτά. Με θέματα εξωτερικής πολιτικής όχι απλώς ανοικτά, αλλά σε πλήρη ένταση, με ανοικτά ζητήματα στην οικονομία και με την κοινωνία σε αναβρασμό».

Παράλληλα, ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ υποστήριξε πως «όποιος δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον κ. Τσίπρα, σε αυτή την κυβέρνηση κουρελού, αυτομάτως ψηφίζει "ναι" την Συμφωνία των Πρεσπών και αντίστροφα».

Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε, επίσης, ότι η Πειραιώς δεν θα δεχθεί οποιαδήποτε αλλαγή στους όρους, τις προϋποθέσεις, τις διαδικασίες με τις οποίες θα διεξαχθούν οι εκλογές.

«Με τους ίδιους όρους που ο κ. Τσίπρας κέρδισε τις προηγούμενες εκλογές, με τους ίδιους όρους και την ίδια διαδικασία θα γίνουν οι επόμενες εκλογές που θα χάσει», δήλωσε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από