Μια πρώτη γεύση για όσα μας περιμένουν το 2019 ανάλογα με τον ζωδιακό μας τύπο, θα πάρουμε από σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς και τις αμέσως επόμενες ημέρες. Η Σελήνη στον Σκορπιό κάνει το κλίμα πιο ενθουσιώδες και ερωτικό  οπότε όσοι είστε μόνοι μετά το ρεβεγιόν βγείτε καμιά βόλτα…

Περισσότερο επηρεάζονται οι Σκορπιοί οι οποίοι είναι οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.  Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι δεχτείτε ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και επιστρατεύστε την καλή σας διάθεση. Το ίδιο καλό θα αποδώσει τα μέγιστα και για τους Κριούς και τους Ζυγούς, που σταδιακά μπαίνουν σε γιορτινό κλίμα! Αναλυτικότερα:

Κριέ η χρονιά αρχίζει με έναν πάρα πολύ δυναμικό τρόπο. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δώσει την απαιτούμενη ενέργεια, ώστε να απολαύσεις τις ημέρες, αλλά και να διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο τυχόν εκκρεμότητες.

Ταύρε ούριο αεράκι πνέει από σήμερα, οπότε αφέσου στην θετική επιρροή που δέχεσαι. Μάθε να αφήνεσαι αλλά και να ακούς το ένστικτό σου γενικότερα. Ετσι η αλλιώς η χρονιά θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα…

Δίδυμε η χρονιά ξεκινά με πυροτεχνήματα καθώς ο Δίας  και Αφροδίτη στον Τοξότη σε επηρεάζουν και ανοίγονται πόρτες και ευκαιρίες. Μην αφήνεις λεπτό να χαθεί… Απλά φρόντισε να φορτίσεις και τις μπαταρίες σου.

Καρκίνε χαλάρωσε και απόλαυσε την ημέρα. Τα άστρα είναι στο πλευρό σου, αρκεί να θυμάσαι να εστιάζεις στον στόχο σου για να μπορέσεις να τον επιτύχεις. Πάρε ανάσες, αξιοποίησε διαίσθηση και προχώρα.

Λέοντα η ανασκόπηση μας βοηθάει στις νέες αρχές. Να είσαι αληθινός με τον εαυτό σου, να κάνεις τις κινήσεις που χρειάζονται και όλα θα γίνουν.

Παρθένε είσαι από τους πιο ευνοημένους της χρονιάς, και πιο συνειδητοποιημένος, αισιόδοξος και ανάλαφρος από ποτέ, οπότε εγκαινίασέ την, όπως της αξίζει, συντροφιά με αγαπημένους και φίλους.

Ζυγέ ο χρόνος ξεκινάει με πυροτεχνήματα  οπότε απόλαυσέ τις ημέρες και οργάνωσε τη συνέχεια. Απλά μην ξεχνάς να είσαι δίκαιος.

Σκορπιέ τόλμησε και πάρε πρωτοβουλίες! Διεκδίκησε ότι σου αξίζει  και δεν θα χάσεις…

Τοξότη είσαι και εσύ από τους ευνοημένους της χρονιάς, οπότε φρόντισε να αξιοποιήσεις τα ταλέντα, τις αρετές και τις δυνάμεις σου. Να θυμάσαι να αφιερώνεις και λίγο χρόνο στον εαυτό σου.

Αιγόκερε έχεις μια βοήθεια αυτή τη στιγμή που σε βοηθάει να λύσεις διάφορα προβλήματα, οπότε φρόντισε να μην σαμποτάρεις  μόνος τον εαυτό σου …

Υδροχόε και για σένα η χρονιά αρχίζει δυναμικά. Εμαθες να μην πληγώνεις τον εαυτό σου κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Ιχθύ το 2019 έχει πολλή αγάπη για σένα κάτι που θα φανεί εξαρχής,  φρόντισε να είσαι ανοιχτός σε γνωριμίες.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας φροντίστε να απολαύσετε τη βραδιά και να υποδεχθείτε τον καινούργιο χρόνο όπως του πρέπει. Καλή Πρωτοχρονιά και ακόμη Καλύτερη Χρονιά, πάντα με υγεία, δημιουργική και γεμάτη όμορφες στιγμές!