temp 20 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Κάτσε: «Γίνεται σπουδαία δουλειά, θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες»
Ποδόσφαιρο

Κάτσε: «Γίνεται σπουδαία δουλειά, θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες»

Ο Έργκους Κάτσε μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού και τόνισε πως αν δεν υπήρχε αυτή η αφαίρεση βαθμών η ομάδα του θα βρισκόταν στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό εξέφρασε σε δηλώσεις του στην «Real News» ο Έργκους Κάτσε ενώ τόνισε πως αν δεν υπήρχε η ποινή του -6 οι «πράσινοι» θα βρισκόντουσαν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έργκους Κάτσε:

«Είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι η ομάδα μου εμφανίζεται πάντοτε δυνατή και αποφασισμένη για το καλύτερο αποτέλεσμα, όποιον και αν αντιμετωπίζει. Και είμαι βέβαιος ότι αν δεν υπήρχε η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη με την αφαίρεση βαθμών, τώρα θα ήμασταν στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο απ΄ όλα είναι το μαχητικό πνεύμα του Παναθηναϊκού, αφού όλα τα παιδιά μπαίνοντας στο γήπεδο τα δίνουμε όλα για τη νίκη. Νιώθω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και πιο αποτελεσματικοί και επιτυχημένοι. Γίνεται σπουδαία δουλειά στην ομάδα και πιστεύω ότι θα έρθουν ακόμη καλύτερες ημέρες γι΄ αυτήν. Όταν παίζεις με καρδιά και πίστη στις δυνατότητές σου και πολεμάς από την αρχή μέχρι το φινάλε κάθε αγώνα, στο τέλoς θα ανταμειφθείς».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων