Το κύμα κακοκαιρίας που χτυπά από το πρωί τη χώρα, και θα συνεχιστεί με βάση τις προβλέψεις των μετεωρολόγων όλο το τριήμερο, φέρνοντας εκτός από το κρύο και τα πρώτα χιόνια, δεν είναι το μόνο που ενδέχεται να επηρεάσει αυτές τις ημέρες τις μετακινήσεις αλλά και την επικοινωνία μας.

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη η οποία και θα διαρκέσει ως την 1η Δεκεμβρίου 2018, κάνοντας πιο δύσκολες τις επαφές μας. Το διάστημα  αυτό φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί στα λεγόμενά σας, ώστε να μην φορτίσετε άνευ λόγου και αιτίας το κλίμα στις σχέσεις σας, προσωπικές και μη, ενώ καλό είναι να σκεφτείτε διπλά τυχόν σχέδια επέκτασης ή άλλα επαγγελματικά σχέδια, καθώς και κάποιους μελλοντικούς σας στόχους. Επίσης, να είστε πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και να ελέγχετε δυο φορές οτιδήποτε έχετε οργανώσει, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο ταξίδι.

Επηρεάζονται Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, οι οποίοι ενδέχεται και να ξαναβρεθούν με πρώην αγαπημένους τους.

Παράλληλα, καθώς από σήμερα Παρασκευή η Αφροδίτη επέστρεψε σε ορθή πορεία, στον Ζυγό, αλλά ο Άρης πέρασε στους Ιχθύες, σε μία όχι και τόσο ευνοϊκή θέση, όπου και θα παραμείνει έως την 1η Ιανουαρίου, φροντίστε να  έχετε το νου σας στην εργασία σας και όχι μόνο, και να είστε προσεκτικοί σε τυχόν παρασκηνιακές κινήσεις, οι οποίες ευνοούνται. Επίσης, να θυμάστε ότι κάποιες φορές οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Επηρεάζονται πιο πολύ Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, που θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν εσωτερικές τους δεξιότητες και δυνάμεις που θα τους βοηθήσουν, με σωστή οργάνωση, να έρθουν πιο κοντά σε ό,τι σχεδιάζουν. Θα έχουν δυναμισμό, γοητεία πάθος και ενέργεια, όπως και οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι. Φροντίστε να τα αξιοποιήσετε.

Εφόσον μπορείτε κοιτάξτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις ημέρες συντροφιά με τους αγαπημένους σας.