Την εξιχνίαση ληστειών, που καταγγέλθηκε ότι σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα, σε χώρους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η Αστυνομία. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 36χρονος Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται για δύο ληστείες και για μία απόπειρα ληστείας, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή του και σε άλλα παρόμοια περιστατικά, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Μεταξύ των περιπτώσεων που εξιχνιάστηκαν είναι η ληστεία που κατήγγειλε την περασμένη Πέμπτη 67χρονος πανεπιστημιακός, από τον οποίο ο φερόμενος ως δράστης άρπαξε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, με τη χρήση σωματικής βίας.

Την επόμενη μέρα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 36χρονος φαίνεται ότι «ξαναχτύπησε», αφαιρώντας χρήματα από εργαζόμενη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ενώ το τρίτο κρούσμα που του καταλογίζεται έλαβε χώρα στις αρχές της εβδομάδας και καταγγέλθηκε από 26χρονη φοιτήτρια. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο δράστης, με σωματική βία, επιχείρησε ανεπιτυχώς να της πάρει χρήματα που μόλις είχε βγάλει από ΑΤΜ. Για την τελευταία υπόθεση, ο κατηγορούμενος συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.