Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από την πρώτη προβολή του «Τιτανικού», αλλά τώρα ήρθε στο φως μια αποκάλυψη που σίγουρα δεν περιμέναμε.

Οι περισσότεροι έχουν συνδέσει τον Τιτανικό με τους δύο νεαρούς τότε πρωταγωνιστές, το Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο ρόλο του «Τζακ» και την Κέιτ Γουίνσλετ στο ρόλο της «Ρόουζ». Ωστόσο, πριν πάρει το πρωταγωνιστικό ρόλο του ο Ντι Κάπριο υπήρξαν ηθοποιοί που πέρασαν από δοκιμαστικό κάστινγκ για να διεκδικήσουν την περιζήτητη θέση στον Τιτανικό.

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν βλέπατε να ενσαρκώνει τον «Τζακ» ο Μάθιου ΜακΚόναχι;

Πρόσφατα σε συνέντευξη του στο «The Hollywood Reporter’s Awards Chatter» ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε περάσει από δοκιμαστικό και μάλιστα είχε φτάσει στην τελική φάση, μια ανάσα πριν κερδίσει το ρόλο. Ωστόσο, ο Λεονάρντο φαίνεται πως κυριάρχησε και νίκησε το ρόλο.

Ο ίδιος τονίζει πως ήθελε πολύ ρόλο, ενώ είχε κάνει και το σχετικό δοκιμαστικό με την Κέιτ Γουίνσλετ, το οποίο του άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις.

Αν και ο ίδιος πίστευε ότι είχε πολλές ελπίδες για το ρόλο, αποδείχθηκε πως έκρινε λάθος μιας και ο ρόλος δόθηκε στον Ντι Κάπριο.