«Δεν φοβόταν κάτι. Δεν μας είχε πει ότι δεχόταν απειλές». Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του πασίγνωστου μοντέλου, συζύγου του δολοφονημένου επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή στη Βούλα. Η Βικτώρια Καρύδα είναι σοκαρισμένη από προχθές και αδυνατεί να εξηγήσει στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη.

Όπως λέει δεν είχε αναφέρει τον τελευταίο καιρό ο 46χρονος Μακρής ότι κινδύνευε η ζωή του, ότι κάποιος τον απειλούσε. Ανέφερε ότι ήταν ήσυχη η ζωή τους με τα δύο ανήλικα παιδιά, κάτι που φαίνεται και στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από χαλαρές διακοπές, χωρίς να δείχνουν ότι έχουν δεχθεί απειλές. Είπε επίσης ότι οι επιχειρήσεις του άνδρα της πήγαιναν καλά και την ημέρα εκείνη θα πήγαινε στα εγκαίνια της νέας του εταιρείας στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η ίδια βρισκόταν σε επίδειξη μόδας όταν άνθρωποι του περιβάλλοντός της την ειδοποίησαν για το τραγικό γεγονός.

Βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καταγράφει τη φωνή μιας γυναίκας από το εσωτερικό του σπιτιού των Μακρή-Καρύδα που σπαράζει «Το αγόρι μου, ο βασιλιάς μου. Αχ, γιατί σε φάγανε;», με πολλούς να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τον Alpha η Βικτώρια Καρύδα έδωσε ήδη την πρώτη της κατάθεση στις αστυνομικές αρχές.

Η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και αναμένεται να ξανακαταθέσει στις Αρχές όταν θα είναι σε θέση να το κάνει, αργότερα. Ουσιαστικά αυτό που περιμένει να μάθει η ΕΛ.ΑΣ. από την Βικτώρια Καρύδα είναι αν ο σύζυγός της της είχε εξομολογηθεί ότι φοβόταν κάτι, αν είχε απειληθεί και αν είχε παρατηρήσει κάτι ύποπτο.

Ταυτόχρονα, το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που ασχολείται με την υπόθεση ενδέχεται να ζητήσει την αστυνομική και δικαστική συνδρομή των αυστραλιανών αρχών προκειμένου να διερευνήσουν το παρελθόν του θύματος, ενώ αναμένεται να λάβουν καταθέσεις και από όλους τους εμπλεκομένους, ακόμη και πρώην πολιτικό πρόσωπο που φέρεται να είχε συνεργασία μαζί του.

Το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε την Βικτώρια Καρύδα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και λόγω των επεισοδίων που έχουν γυριστεί θα έχει τηλεοπτική παρουσία και τις επόμενες ημέρες. Με μήνυμά του ο ΣΚΑΙ ενημέρωσε ότι τα γυρίσματα έχουν γίνει εδώ και δυο εβδομάδες και γι’ αυτό την βλέπουμε στο τηλεπαιχνίδι.