Ένας ευεργετικός μήνας για τους περισσότερους του ζωδιακού κύκλου είναι ο Νοέμβριος, που χαρακτηρίζεται από το πέρασμα του Δία στον Τοξότη, όπου και θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο, προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης σχεδόν σε αρκετούς τομείς. Ζητήματα αισθηματικά και οικονομικά μόνο συνεχίζουν να εξελίσσονται σε αργούς ρυθμούς ως τις 15 λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης στον Ζυγό! Ωστόσο θα είναι πιο εύκολο να διαχειριστούμε τις κακοτοπιές.

Από τους ευνοημένους του μήνα είναι ο Σκορπιός, που έχει και τα γενέθλιά του. Απαλλαγμένος από πολλές ανασφάλειες, τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στο κομμάτι των σχέσεων, θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και να κάνεις μια νέα αρχή, διώχνοντας από πάνω σου ότι λειτουργεί αρνητικά και σε πιέζει, ενώ τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα και απαιτητικά. Κατά τα λοιπά:

Κριέ μπορείς να τολμήσεις βήματα και αλλαγές αλλά λειτουργώντας με σύνεση. Αν ξεπεράσεις την αντιδραστικότητά σου τα πράγματα θα πάρουν την τροπή που θέλεις. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο συμβατό με τις επιθυμίες σου στα αισθηματικά, ενώ γενικότερα οι κάθε είδους σχέσεις σου βελτιώνονται αισθητά.

Ταύρε αυτός ο Νοέμβριος θα φέρει αλλαγές στην καθημερινότητα, αλλά και στα ενδιαφέροντα ενώ οι σχέσεις σου αναθερμαίνονται και νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες.

Δίδυμε είσαι από τους ευνοημένους του μήνα, με την τύχη να σας δίνει χέρι βοηθείας στα επαγγελματικά, όπου καλύτερα θα τα πάνε οι πιο εξωστρεφείς και οι πιο δημιουργικοί, ενώ  θετικές είναι οι επιρροές και στα αισθηματικά σου. Απλά μην ξανοίγεσαι στα οικονομικά σου.

Καρκίνε να ακούς τη διαίσθησή σας, αλλά να είσαι και ανοιχτός στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στην εργασία σου. Έτσι ή αλλιώς έχεις την υποστήριξη των αγαπημένων σου.

Λέοντα έχε το νου σου σε εργασία και αισθηματικά και μη μεγαλοποιείς ένα πρόσκαιρο ζήτημα. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι ευνοϊκότερο για εσένα και σου προσφέρει ευκαιρίες να κινηθείς πιο άνετα. Λειτούργησε με αισιοδοξία και σύνεση.

Παρθένε η ζωή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο, τόσο στη δουλειά όπου οι ευθύνες δεν τελειώνουν, όσο και στο σπίτι. Ν αθυμάσαι να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Ζυγέ ο Νοέμβριος μπορεί να αποδειχτεί ένας ουσιαστικός μήνας για τις φιλοδοξίες σου στα επαγγελματικά, ενώ κοινωνικά γίνεσαι ακόμα πιο δημοφιλής. Παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς  με την προσωπική σου ζωή.

Τοξότη καθώς ο κυβερνήτης σου Δίας επιστρέφει στο ζώδιό σου στις 8 του μήνα, όπου και θα παραμείνει για ένα χρόνο, ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή σου, πιο εποικοδομητικός και πιο προσοδοφόρος. Εμπιστέψου το ένστικτό σου, και φρόντισε να πάρουν σάρκα και οστά τα όνειρά σου. Ευνοούνται ταξίδια, μετακινήσεις, αλλαγές και οτιδήποτε αισθάνεσαι ότι έχεις ανάγκη να πραγματοποιήσεις.

Αιγόκερε είσαι δύσκολος στις αλλαγές, καθώς όμως δεν άλλες επιλογές, αποδέξου τες. Η παρουσία του Δία στον Τοξότη από τις 9 θα σε βοηθήσει να τα βρεις με τον εαυτό σου και να βρεις την ψυχραιμία που χρειάζεται για να προχωρήσεις.

Υδροχόε μπορείς να υποστηρίξεις τις επιλογές σου αποτελεσματικότερα από άλλες φορές. Τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά. Φρόντισε να συμβαδίζουν λόγια με πράξεις. Και πρόσεξε και την υγεία σου.

Ιχθύ  από τις 9/11 έχεις τις καλύτερες προοπτικές να αναπτυχθείς επαγγελματικά και όχι μόνο. Από σένα, την προσπάθειά σου και τα ανακλαστικά σου, εξαρτάται πόσο θα τα καταφέρεις.