Υπάρχουν κάποιοι που αξίζει να τους δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία καθώς για να επανακάμπτουν στη ζωή σου, σημαίνει ότι έχουν συνειδητοποιήσει τι πήγε λάθος και είναι διατεθειμένοι να προσπαθήσουν πολύ για να πετύχει αυτή τη φορά η σχέση σας. Αν σε μια περίοδο, που ευνοούνται και πλανητικά οι επανασυνδέσεις, αντιμετωπίζεις ένα τέτοιο δίλημμα, καθώς ο πρώην σου επέστρεψε με καλές διαθέσεις, δες πως τον επηρεάζει και το ζώδιό του.

Ο Κριός θα σε προσεγγίσει για να τα ξαναβρείτε αν πιστέψει ότι προσπαθείς να προχωρήσεις και αναζητείς νέα σχέση. Είναι ζήτημα εγωισμού, αλλά και συναισθημάτων. Προσπάθησε να καταλάβεις ποιος είναι ο λόγος επανέκαμψε, κάνοντας μία ειλικρινή συζήτηση μαζί του λέγοντά του όλα όσα σε προβληματίζουν. Αν φοβάται τη δέσμευση και συνηθίζει να εμφανίζεται και εξαφανίζεται τότε μάλλον δεν πρέπει να περιμένεις και πολλά.

Ο Ταύρος επιστρέφει σε μία σχέση, όταν έχει πραγματικά τη διάθεση να προσπαθήσει να την βελτιώσει, επειδή έχει αισθήματα και θεωρεί ότι μπορεί η σχέση αυτή να συνεχιστεί. Όμως να θυμάσαι ότι ο Ταύρος δύσκολα αλλάζει σκέψεις, απόψεις και συνήθειες, που σημαίνει ότι θα προσπαθήσει για τη σχέση, όμως μην περιμένεις ότι θα γίνει άλλος…

Ο Δίδυμος επανακάμπτει όταν δεν θέλει να σε χάσει, επειδή μαζί σου περνά καλά. Ωστόσο, καθώς έχεις να κάνεις με ένα άστατο και επιπόλαιο παιδί, μην περιμένεις την σιγουριά, την σταθερότητα και τις εγγυήσεις πως αν τα ξαναβρείτε, θα τα πάτε καλύτερα. Οπότε εσύ αποφασίζεις αν θα ρισκάρεις, θα το παίξεις κορώνα γράμματα.

Ένας Καρκίνος δεν ξεχνά εύκολα το παρελθόν, όπως δεν θα ξεχάσει τους λόγους για τους οποίους χωρίσατε, τα παράπονα που έχει από εσένα, τα λόγια που ανταλλάξατε. Επομένως, εφόσον του δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία, να ξέρεις ότι θα σου «χτυπάει» διαρκώς όλα όσα έγιναν μεταξύ σας! Σκέψου μήπως φτάσεις στο σημείο να αναρωτιέσαι «γιατί τα ξαναβρήκαμε;».

Όταν ο Λέοντας ζητά μία ακόμα ευκαιρία σημαίνει ότι πραγματικά είναι ερωτευμένος. Ερωτικός και παθιασμένος θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι βρεθήκατε χώρια και θα περάσετε ακόμη καλύτερα για κάποιο διάστημα. Το θέμα είναι τι θα γίνει στη συνέχεια, αφού αν χωρίζετε και τα ξαναβρίσκετε κάποια στιγμή θα θυμηθεί τον παλιό του εαυτό. Οπότε διατήρησε την επιφυλακτικότητά σου!

Ο Παρθένος θεωρεί πως αν ραγίσει το γυαλί, δεν μπορεί να ξανακολήσει. Αν λοιπόν σου ζητά μία ακόμα ευκαιρία, έχει καταλάβει πού έφταιξε, μετάνιωσε και θέλει να το προσπαθήσει και το επιχειρεί επειδή θεωρεί ότι αυτή η προσπάθεια μπορεί να πετύχει. Αν αποφασίσεις να του δώσεις το πράσινο φως πρέπει να έχεις και εσύ τη διάθεση να το προσπαθήσεις!

Ο Ζυγός φοβάται τη μοναξιά και η προσέγγισή του πιθανότατα σημαίνει ότι δεν έχει βρει κάτι άλλο, οπότε επιλέγει να επιστρέψει στο σίγουρο και στο σταθερό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει συναισθήματα ή ότι δεν θα περάσεις μαζί του καλά, όμως αν στο ενδιάμεσο του τύχει κάτι καινούργιο, μην είσαι σίγουρη ότι δεν θα το προτιμήσει!

Ο Σκορπιός επιστρέφει πάντα στο άτομο με το οποίο ένιωσε δυνατά αισθήματα. Ωστόσο, καλό είναι πριν πεις το μεγάλο «ναι» σε μία επανασύνδεση, να θυμηθείς τους λόγους που χωρίσατε. Αν τον είχες προδώσει ή αδικήσει τότε μάλλον δεν θα περάσεις καλά, αφού παίζει και το σενάριο της εκδίκησης!

Ο άστατος Τοξότης κάνει λάθη και τα αναγνωρίζει, ωστόσο δύσκολα τα διορθώνει. Αν τα ξαναβρείτε ο έρωτάς σας θα φουντώσει, αλλά δεν θα σου δώσει καμιά εγγύηση για το μέλλον, και δεν θα σου υποσχεθεί τίποτα, επομένως αν σου αρέσει το ρίσκο και η περιπέτεια, τότε συνεχίζεις.

Ο Αιγόκερως πιστεύει πως αν κάτι χάλασε μία φορά, μπορεί πολύ εύκολα να χαλάσει και δεύτερη. Αν όμως σε προσέγγισε για να τα ξαναβρείτε, κάτι που κάνει σπάνια, τότε έχει σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα και έχει βάλει σε μία σειρά τα συναισθήματα και τα θέλω του. Έτσι λοιπόν, αξίζει να δώσεις μία ακόμα ευκαιρία!

Μην πάρεις στα σοβαρά την επαναπροσέγγιση του Υδροχόου, αφού είναι ασταθής στα αισθηματικά του! Μπορεί να χωρίσετε και να τα ξαναβρείτε αρκετές φορές, επειδή επαναλάβει ξανά και ξανά τα ίδια λάθη, τα οποία εσύ πρέπει να αποδεχτείς. Αν σου αρέσει να ζεις με τέτοιο τρόπο τότε δέξου την επανασύνδεση, αλλά αν ψάχνεις ένα ήρεμο λιμάνι, ξανασκέψου το!

Ο Ιχθύς είναι πιθανό να ζητά μία επανασύνδεση, γιατί… δεν του έκατσε καλά μία ερωτική ιστορία που είχε ξεκινήσει. Οπότε δείξε προσοχή και επιφυλακτικότητα. Αν στα αλήθεια έχει μετανιώσει γιατί ότι άσχημο συνέβη μεταξύ σας, θα έχει την διάθεση να κάνει θυσίες, για να σώσει τη σχέση σας. Εσύ αποφασίζεις…

Έτσι ή αλλιώς έχετε το νου σας με τη Σελήνη στον Υδροχόο και το τετράγωνο Δήμητρας και Πλούτωνα την Τετάρτη, αφού της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά! Επηρεάζονται περισσότερο Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, καθώς και Καρκίνοι και Αιγόκεροι.