Με έναν ανατριχιαστικό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 39χρονος άνδρας στην περιοχή της Μονής Κρήτης, καθώς βρέθηκε νεκρός από μαχαιριές που κατάφερε ο ίδιος στον εαυτό του.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ για μερικές μέρες φιλοξενείτο στο τροχόσπιτο φιλικού του προσώπου.

Αναζητώντας τον απόψε (08/10), ο φίλος του ήρθε αντιμέτωπος με ένα σοκαριστικό και μακάβριο θέαμα, ειδοποιώντας έτσι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Διασώστες και γιατρός έφτασαν στο σημείο, λίγο έξω από το χωριό Μονή στο Μελεβίζι, όπου απλά διαπίστωσαν το θάνατό του και ενημέρωσαν τις αρμόδιες αρχές.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

Ο 39χρονος φέρεται πάντως να άφησε ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Όπως αποκάλυψαν τα τοπικά Μέσα, φέρει βαθύ τραύμα στο λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ είχε καλύψει τα μάτια του με μαντήλι.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο σημείο μετέβη αστυνομία και ιατροδικαστής προκειμένου να εξακριβώσουν εάν ο θάνατος του είναι εγκληματική ενέργεια ή εάν πρόκειται για αυτοκτονία.

Πηγές: cretalive.gr Cretapost.gr