Οταν γεννιέται ένα μωρό είναι ευλογία και χαρά για τους γονείς και τους συγγενείς. Οταν το μωρό αυτό τυχαίνει να είναι… σταρ από κούνια τότε απασχολεί όλο τον κόσμο.

Από παλιά, από τον καλό ελληνικό κινηματογράφο και τις σταρ εκείνης της εποχής το ενδιαφέρον για τις γεννήσεις «διάσημων» μωρών, ήταν τεράστιο. Εξώφυλλα εφημερίδων και περιοδικών φιλοξενούσαν φωτογραφίες από μαιευτήρια όπου ονόματα όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη, η Ζωή Λάσκαρη κ.λπ. γέννησαν τα παιδιά τους.

Το Queen.gr συγκέντρωσε τέτοιες φωτογραφίες, όπως αυτή από τον Ιούνιο του 1969 όταν ήρθε στον κόσμο ο μοναχογιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης. Κρατάει ακόμα την πρωτιά ως το πιο πολυφωτογραφημένο μωρό.

Η Τζένη Καρέζη παντρεύτηκε το 1968 τον Κώστα Καζάκο και απέκτησε μαζί του ένα χρόνο αργότερα τον μοναχογιό τους Κωνσταντίνο.

Το 1968 ήρθε στον κόσμο η πρώτη κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα. «Βρήκα τώρα τον δρόμο της ευτυχίας» δήλωνε τότε η σπουδαία ηθοποιός για το παιδί που είχε αποκτήσει με τον Πέτρο Κουτρουμάνο.

Στην παρακάτω φωτογραφία διακρίνεται η Κάκια Αναλυτή αγκαλιά με την κόρη της Ζωή,που γεννήθηκε στο τέλος της δεκαετίας του ’50, καρπός του έρωτά της με τον Κώστα Ρηγόπουλο.

Ο έρωτας του Ερρίκου Ανδρέου με την Νόρα Βαλσάμη κρατά από το τέλος της δεκαετίας του εξήντα. Το 1972 παντρεύτηκαν και τον επόμενο χρόνο απέκτησαν τον μονάκριβο γιο τους Ερρίκο.

Στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζεται η Ελενα Ναθαναήλ με την κόρη της Ινκα, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Γιώργο Τσαγκάρη.