Έχετε αρχίσει να νιώθετε μια σύγχυση όσον αφορά στα συναισθήματά σας, τις σχέσεις σας και τα οικονομικά σας; Βρισκόμαστε στη σκιά της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης για εφέτος, ενός σημαντικού αστρολογικού φαινoμένου, σύμφωνα με τους ειδήμονες του ζωδιακού κύκλου, που θα επηρεάσει άπαντες για έξι εβδομάδες από τις 5 Οκτωβρίου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, οπότε λάβετε τα μέτρα σας.

Πιο συγκεκριμένα καλό είναι αυτές τις ημέρες να ελέγξτε τον παρορμητισμό σας και να μην πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις όσον αφορά στην εξέλιξη των ερωτικών σας, είτε πρόκειται για μια νέα σχέση είτε για μια προβληματική σχέση, είτε για μια επανασύνδεση. Μην βιαστείτε, αξιολογήστε  με ψυχραιμία την κάθε κατάσταση ώστε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα και βλέπετε. Επίσης αποφύγετε τις μεγάλες αγορές, αλλά και τις δραστικές αλλαγές στην εμφάνισή σας, καθώς δεν είναι η σωστή στιγμή για τίποτα μόνιμο.

Σήμερα, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα τετραγωνίζεται με τον Ουρανό στον Ταύρο και κάνει αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο, κάνοντάς μας ευερέθιστους και έτοιμους για καβγά, συγκρατηθείτε. Κυρίως Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι ρίξτε λίγο τους τόνους και σκεφτείτε διπλά πριν ενεργήσετε, καθώς κανείς και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Καρκίνοι και Αιγόκεροι καθώς δεν μπορεί να γίνετε πάντα το δικό σας, ηρεμήστε και ασχοληθείτε με κάτι που θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει χαρά. Κατά τα λοιπά:

Κριέ ασχολήσου με πράγματα που σε γεμίζουν.

Ταύρε μια έξοδος θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα άγχη σου.

Δίδυμε μη θαμπώνεσαι από τη… λάμψη.

Καρκίνε φρόντισε τις σχέσεις σου.

Λέοντα ασχολήσου με τις προσωπικές σου ανάγκες.

Παρθένε μην εθελοτυφλείς.

Ζυγέ ενίοτε χρειάζεσαι… αποτοξίνωση.

Σκορπιέ έχε το νου σου, κάποιες φορές έρχονται εξ οικείων τα βέλη.

Τοξότη άσε τις υπερβολές, καθώς είσαι επιρρεπής τις γκάφες. Πρόσεξε και τη διατροφή σου.

Αιγόκερε ξεπέρνα τη νευρικότητα, που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και αστοχίες, με άθληση και ότι άλλο νομίζεις.

Υδροχόε ανταγωνισμοί και εγωισμοί εμπλέκουν τα πράγματα.

Ιχθύ οι καλοί φίλοι πάντα βοηθούν. Μην χάνεις την εμπιστοσύνη σου.