Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό για να κάνουν την έκπληξη το μεσημέρι της Τρίτης. Ο λόγος για το όνομα του νέου κόμματος που ανακοινώνουν οι Δημήτρης Καμμένος και Τάκης Μπαλτάκος. Ο πρώτος μιλώντας το πρωί μάλιστα προσπάθησε να το περιγράψει χωρίς να θέλει να το πει. Αλλά ουδέν κρυπτόν από τους δημοσιογράφους. Και το όνομα του νέου κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού» και όπως είπε ο κ. Καμμένος συνομιλώντας με δημοσιογράφους, ο νέος πολιτικός φορέας θα κινείται δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας. Και θέλει να δείξει την οικουμενικότητα και τον δυναμισμό της Ελλάδας.

Ο ίδιος είπε ότι η στελέχωση του κόμματος θα περιλαμβάνει εκπλήξεις ενώ μεταξύ άλλων στόχος είναι η είσοδος στην Βουλή με βουλευτές που θα προέρχονται από την ελληνική ομογένεια.

Τα αποκαλυπτήρια θα κάνουν αύριο οι Δημήτρης Καμμένος και Τάκης Μπαλτάκος σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν σε κεντρικό ξενοδοχείο (Athens Plaza) στις 12 το μεσημέρι. Πάντως, το μπλε παραπέμπει στην Ελλάδα και το κίτρινο με το μαύρο στο Βυζάντιο και την ορθοδοξία.

Για να πουν κάποιοι: «Είναι ΑΕΚ αυτοί;»

dyn_09