Mία δεκαετής δικαστική διαμάχη με περίπου 30 δίκες  και με την εμπλοκή ενός πρώην δικηγόρου που κρατείται για απάτες σε επαρχιακή φυλακή, κρύβεται – όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα» – πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία (το Σάββατο , 8 Σεπτεμβρίου στο Π. Ψυχικό)  του 57χρονου φαρμακοποιού  που αποδόθηκε αρχικά  σε «συμβόλαιο θανάτου».   Από τα  νέα στοιχεία  που παρατίθενται εντυπωσιάζει ότι την περασμένη Παρασκευή είχε πραγματοποιηθεί μια από αυτές τις δίκες όπου είχε παρουσιασθεί ατάραχος  ο  δολοφόνος του φαρμακοποιού  που ζητούσε να «βρει το δίκιο του».

Το θύμα δέχθηκε επίθεση με πυροβόλο όπλο, τη στιγμή που οδηγώντας το αυτοκίνητό του έβγαινε από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας που διέμενε στο Νέο Ψυχικό .  Μετά από 20ημερη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά  Ζωής ως δράστης συνελήφθη ένας 51χρονος αρχιτέκτονας και ιδιοκτήτης   τεχνικής  εταιρείας που  είχε   φύγει από τον τόπο  του εγκλήματος με το ΙΧ του ενώ την περιγραφή του είχαν δώσει με ακρίβεια οι αυτόπτες μάρτυρες.

Οπως προκύπτει λοιπόν,  από την σχετική έρευνα ο φαρμακοποιός είχε δανείσει ποσό  της τάξης των 300.000  ευρώ  στον ιδιοκτήτη της τεχνικής εταιρείας που ήταν στενός συγγενής ενός συμφοιτητή του στην Ιταλία . Τα χρήματα αυτά φαίνεται να προορίζονταν για  επενδύσεις στα πλαίσια της επιχειρηματικής δραστηριότητας του 51χρονου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ