Συνελήφθη, κατηγορούμενος για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικά, 50χρονος Έλληνας στο Ρέθυμνο μετά από έρευνα αστυνομικών στο σπίτι όπου δια μένει.

Από την Ασφάλεια Ρεθύμνου οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Ρεθύμνου στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία και σε χώρους που κατέχει και χρησιμοποιεί, ο 50χρονος. Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1.057 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, κροτίδες και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συγκεκριμένος άνδρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Στο μεταξύ, στα Χανιά, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 56χρονο μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι που διαμένει όπου και εντόπισαν 293,5 γραμμάρια κάνναβης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Τέλος, συνελήφθησαν, τρεις Έλληνες ηλικίας, 19, 24 και 39 ετών κατηγορούμενοι για κλοπή σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας. Σε έλεγχο των αστυνομικών στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν έξι μπαταρίες αυτοκινήτων τις οποίες όπως προέκυψε είχαν αφαιρέσει από 52χρονο συντοπίτη τους.