Δυο αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν σχεδόν όλα τα ζώδια την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, καθώς  πραγματοποιείται μία ευνοϊκή για τους περισσότερους νέα Σελήνη στην Παρθένο, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη εισέρχεται στον  μοιραίο και παθιασμένο Σκορπιό. Αρχίζει μία περίοδος που θα μας βοηθήσει να βάλουμε σε τάξη τη ζωή μας, να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να σταθεροποιήσουμε τις σχέσεις μας, αξιοποιώντας λογική και ευαισθησία.

Κριέ θα επιδιώξεις να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου και να οργανωθείς σε τομείς που είχες παραμελήσει. Στην εργασία σου φαίνεται πώς οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Η λίμπιντό σου ανεβαίνει και το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται. Θα ασχοληθείς και με την φυσική σου κατάσταση.

Ταύρε δέχεσαι θετικές επιρροές στις σχέσεις και όχι μόνο. Θα έρθεις πιο κοντά με τους αγαπημένους σου ενώ αν είσαι μόνος θα κάνεις μία σχέση με προοπτικές μακροημέρευσης! Εύνοια δέχονται και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες, ενώ ενδέχεται να προβείς και σε μια αγορά που ήθελες.

Δίδυμε θα εστιάσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσεις προβλήματα στις σχέσεις σου και θα τα καταφέρεις. Δεν αποκλείεται να προκύψει κάποιο ξαφνικό έσοδο στα οικονομικά. Αν είσαι μόνος ίσως έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο από το γραφείο.

Καρκίνε γίνεσαι πιο επικοινωνιακός, αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου ενώ συναντήσεις και ένα ταξιδάκι θα σου φτιάξουν την διάθεση. Ολα καλά θα πάνε και στα επαγγελματικά σου.

Λέοντα βάζεις σε πρώτο πλάνο το σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Παράλληλα θα ισορροπήσεις οικονομικά. Αν είσαι μόνος δεν αποκλείεται να κάνεις και ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Παρθένε η περίοδος των γενεθλίων σου επιφυλάσσει νέα ξεκινήματα στη ζωή σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να αλλάξεις πολλά από αυτά που σε βάραιναν. Φρόντισε να την εκμεταλλευτείς!

Ζυγέ έχει τη δυνατότητα να διορθώσεις λάθη και να επανορθώσεις για καταστάσεις που έχουν ήδη γίνει επιλύοντας προβλήματα που σε απασχολούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σκορπιέ ευνοείσαι στα προσωπικά και στα επαγγελματικά σου. Παράλληλα, θα γίνεις πιο εξωστρεφής, θα συναντήσεις παλιούς και νέους φίλους και θα διασκεδάσεις, ενώ κοντινοί σου άνθρωποι με τους οποίους είχε απομακρυνθεί, θα σου επιβεβαιώσουν τα συναισθήματά τους.

Τοξότη επηρεάζεσαι θετικά στα επαγγελματικά σου. Σε βοηθούν ένστικτο και διαίσθηση που οξύνονται. Ευνοείσαι και συναισθηματικά στις σχέσεις σου, ενώ καταφέρνεις να διαχειριστείς παραλείψεις και απωθημένα.

Αιγόκερε θα προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου τακτοποιώντας εκκρεμότητες ενώ θα πάρεις αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον. Επίσης έχεις την ευκαιρία να αποκαταστήσεις προβλήματα σε φιλικές σχέσεις.

Υδροχόε ευνοείσαι στα επαγγελματικά σου και στον οικονομικό τομέα, αλλά και στα ερωτικά σου. Με τον σύντροφό σου θα αναβιώσετε παλιές καλές στιγμές, ενώ αν είσαι μόνος ένα πρόσωπο θα εισβάλλει στη ζωή σου!

Ιχθύ ο φτερωτός Θεός θα σε χτυπήσει με τα βέλη του, από εκεί που δεν το περιμένεις! Ευνοούνται και οι νέες επαγγελματικές συνεργασίες, ενώ κάνεις σχέδια και θέτεις νέους στόχους που επαναφέρουν το νόημα στη ζωή σου.