Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, οφείλει να δώσει εξηγήσεις, τόσο για τα χρέη τής ΝΔ όσο και για το αν υιοθετεί τις απαράδεκτες δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη περί διαγραφής χρεών του κόμματός του, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του κόμματος και θέτει το ερώτημα, αν έχει σκοπό ο πρόεδρος της ΝΔ να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του πρόταση για διαγραφή κομματικών χρεών.

Με αφορμή δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει συγκεκριμένα:

«Επιτέλους, βρέθηκε κάποιος να σπάσει τη σιωπή της Νέας Δημοκρατίας σε ό,τι αφορά τα υπέρογκα χρέη του κόμματος προς τις τράπεζες. Κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον λαλίστατο αντιπρόεδρο της, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7, επανέλαβε την προκλητική θέση για τη διαγραφή των χρεών τής ΝΔ, την οποία είχε διατυπώσει για πρώτη φορά το 2015.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Οφείλει να δώσει εξηγήσεις τόσο για τα χρέη τής ΝΔ όσο και για το αν υιοθετεί τις απαράδεκτες δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη περί διαγραφής χρεών του κόμματος του, οι οποίες προσβάλλουν ευθέως ολόκληρη την κοινωνία. Έχει σκοπό άραγε ο πρόεδρος της ΝΔ να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του πρόταση για διαγραφή κομματικών χρεών;».