«Μία πολιτεία σοβαρή δεν κάνει σόου, αλλά πράξεις. Αν ο κ. Τσίπρας πιστεύει ότι τα πάντα υπόκεινται στην προπαγάνδα, θα λάβει από τον λαό την απάντηση πολύ σύντομα» σχολιάζει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων αναφερόμενη στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μάτι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το ένα σόου του κ. Τσίπρα ήταν στις 23 Ιουλίου που εμφανίστηκε να μην ξέρει ότι υπάρχουν θύματα στο Μάτι. Το άλλο σόου έγινε στις 4 Σεπτέμβρη, όπου πάλι κλιμάκιο ιπουργών εμφανίστηκε να υπόσχεται αποκατάσταση των ζημιών και ανακούφιση των συγγενών των θυμάτων».

Μάλιστα σχολίασε και τη συμφωνία για την ονομασία της ΠΓΔΜ, καλώντας τον κ. Τσίπρα «να ξανασκεφτεί σοβαρά τις ενέργειές του για το Σκοπιανό».

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης επισημαίνει: «Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως επιδεινώνουν τη θέση του και χαλυβδώνουν την βούληση αντίστασης του ελληνικού λαού στη μειοδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Χωρίς δημοψήφισμα και χωρίς σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών όλες οι ενέργειες του κ. Τσίπρα είναι έκνομες και θα ακυρωθούν μετά τις εκλογές».