Συγκέντρωση διαμαρτυρίας βρίσκεται σε εξέλιξη από μέλη του ΠΑΜΕ έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιείται εκδήλωση με ομιλητές τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, και τον αναπληρωτή υπουργό, Παύλο Πολάκη.
Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα και ζητούν μεταξύ άλλων δωρεάν ενιαίο – δημόσιο σύστημα Υγείας και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Η εκδήλωση του υπουργείου Υγείας έχει θέμα: «Δημόσιος απολογισμός του κυβερνητικού έργου στην Υγεία – βήματα αναβάθμισης του ΕΣΥ στη Βόρεια Ελλάδα – πολιτικές προτεραιότητες στη μεταμνημονιακή περίοδο».
Σχόλια
Τελευταία Νέα
- Φινλανδή καλλονή η μεγάλη αντίπαλος του Ακύλα: Από τον Πύργο του Τραμπ στον «θρόνο» της Eurovision!
- Οι τιμές των εισιτηρίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 προκαλούν αντιδράσεις – Μεταπωλήσεις και η «δυναμική τιμολόγηση»
- Ήξεραν και σε ποια θέση καθόταν: Ο «προδότης που ήταν δίπλα στον Χαμενεΐ» και οι υποψίες των Ιρανών για το ποιος είναι