Το κύριο μέλημά μας το καλοκαίρι πρέπει να είναι να νιώθουμε άνετα και δροσερά με τα ρούχα που φοράμε. Ωστόσο υπάρχουν κάποια outfits που δεν πρέπει να λείψουν από την γκαρνταρόμπα μας, στις διακοπές και όχι μόνο. Αναφερόμαστε στο σορτσάκι, που αποτελεί μια εύκολη επιλογή και μπορείς να το συνδυάσεις με ένα απλό top. Για να γίνει πιο chic μπορείς να φορέσεις ένα ψηλόμεσο σορτς με το μπλουζάκι από μέσα. Μια άλλη επιλογή, για φέτος το καλοκαίρι είναι οι mini ολόσωμες φόρμες, που υπάρχουν σε πολλά χρώματα και σχέδια. Μπορείς να τις φορέσεις και απόγευμα, συνδυασμένες με τα κατάλληλα πέδιλα και αξεσουάρ. Για την ίδια ώρα ιδανικά είναι τα mini φορέματα και θα βρεις σίγουρα κάποιο που να ταιριάζει στο στυλ σου.

Της μόδας είναι και οι μακριές ολόσωμες φόρμες, που συνδυάζονται ωραιότατα με σανδάλια, αλλά και οι σαλοπέτες, φορεμένες με ένα απλό κοντομάνικο από μέσα και τα τα casual παπούτσια σας.

Για το βράδυ επιλέξτε ένα maxi φόρεμα μονόχρωμο ή ακόμα καλύτερα floral, με τα κατάλληλα πέδιλα.

Οσο για το denim που αποτελεί διαχρονική επιλογή για όλη την ημέρα, το πρωί μπορείς να βάλεις το λευκό σου jean με all star, και αργότερα με ένα τιραντέ μπλουζάκι και τα χαμηλά σου σανδάλια, δίνοντας έμφαση στα κοσμήματα που θα φορέσεις.