Φουντώνουν οι αντιδράσεις για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη που ουσιαστικά έβαλε στην ίδια ζυγαριά τους νεκρούς στο Μάτι με την έξοδο από τα μνημόνια. Σοκαρισμένος δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ο γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής μίλησε μάλιστα για συμψηφισμούς πάνω στα πτώματα. «Μόνο λύπη αισθάνομαι ακούγοντας τέτοιους συμψηφισμούς που επιχειρήθηκε να μην παρουσιαστούν σαν συμψηφισμοί…

Δεν είναι δυνατόν πάνω στα πτώματα να μιλάς για εκταμίευση 15 δισ, δεν είναι δυνατόν να μιλάς για οικονομία πάνω σε μια καταστροφή, μια τραγωδία» εξήγησε.  «Αισθάνομαι λύπη, και καλώ αυτούς τους ανθρώπους να αναλογιστούν πόσο κακό κάνουν στην κοινωνία… Σοκαρίστηκα με τη δήλωση Κουβέλη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αυτή τη φορά η κυβέρνηση δεν μπορεί να βγει από τη στενωπό με επικοινωνιακά τεχνάσματα όπως έκανε μέχρι τώρα» σημείωσε το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ. Χαρακτήρισε δε, ως πλήρη αποτυχία τη ζωντανή μετάδοση με τον πρωθυπουργού από το Λαύριο και παρωδία τη συνέντευξη Τύπου του κυβερνητικού εκπροσώπου με τους αρχηγούς σωμάτων που δεν ανέλαβαν καμιά ευθύνη και την επόμενη μέρα εκκαθαρίστηκαν όλοι.

«Δεν είναι επικοινωνιακό το θέμα» επισήμανε ο κ. Μαλέλης, υπενθυμίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει 3,5 χρόνια στην εξουσία και φέρει ευθύνες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από