Εντέλει θα καταφέρεις να πας διακοπές για λίγες ημέρες στο αγαπημένο σου νησί και ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου. Προκειμένου να μην βρεθείς προ εκπλήξεων την ώρα που θα την ανοίξεις και θα την γυρίσεις ανάποδα για να βρεις κάτι που θέλεις, συνειδητοποιώντας ότι δεν το έχεις πάρει, κράτα σημειώσεις για τα βασικά πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις, που πρέπει να τα πάρεις οπωσδήποτε μαζί σου για να αισθάνεσαι όμορφη και άνετη οτιδήποτε και εάν προκύψει. Εχουμε και λέμε:

Θα χρειαστείς κυρίως μαγιό, τουλάχιστον δυο – τρία μαγιό, δεδομένου ότι τις περισσότερες ώρες της ημέρας θα τις περάσεις στην παραλία. Εκτός από το αγαπημένο σου μπικίνι, και το δεύτερο στην προτίμησή σου επίσης μπικίνι, φρόντισε να έχεις μαζί και ένα ολόσωμο μαγιό, το οποίο σε κολακεύει, αναδεικνύοντας τις αναλογίες σου, που εφέτος είναι της μόδας. Θυμήσου και τα παρεό, ή τα φουστανάκια παραλίας ή τα καφτάνια, που κομποζάρονται με τα μαγιό, δίνοντάς σου στυλ.

Τα σορτς, είναι επίσης απαραίτητα, καθώς είσαι και καλλίγραμμη, και αποτελούν την εύκολη λύση τόσο για την παραλία, όσο και για τις απογευματινές βόλτες σου στα σοκάκια. Τζιν, λευκά η πολύχρωμα μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με τοπ και μπλουζάκια, προσφέροντας ένα ωραίο αποτέλεσμα.

Φρόντισε να πάρεις μαζί maxi καλοκαιρινά φορέματα, δροσερά, αέρινα και θηλυκά, που ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα τα συνδυάσεις μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες.

Εκτός από τις σαγιονάρες παραλίας θα χρειαστείς πλατφόρμες, ένα σανδάλι αρχαιοελληνικού τύπου για όλες τις ώρες, αλλά και ένα άνετο flat παπούτσι.

Θυμήσου τα αντηλιακά σου (για πρόσωπο και σώμα) καθώς και τα γαλακτώματα ενυδάτωσης για μετά τον ήλιο, τα οποία δεν πρέπει να λείψουν από το νεσεσέρ σου.

Βρες θέση στη βαλίτσα σου και για το πιο μοδάτο αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού, το μεγάλο ψάθινο καπέλο, που θα σε προστατέψει από τον ήλιο στην παραλία, αλλά και στις βόλτες σου το απόγευμα.

Φρόντισε να μην ξεχάσεις τον φορτιστή σου για το κινητό, που καλό είναι βέβαια να το κλείσεις ειδικά αν τι καθημερινές αποτελεί προέκταση του χεριού σου, ώστε να πάρεις ανάσες, να χαλαρώσεις και να γεμίσεις μπαταρίες, αφού οι ημέρες των διακοπών περνάνε γρήγορα.

Ανάλογα τις προτιμήσεις σου πάρε μαζί σου βιβλία ή σταυρόλεξα και ότι άλλο σε βοηθάει να ηρεμείς. Ομως η ώρα της αναχώρησης πλησιάζει. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τον χρόνο των διακοπών σου για να ξεκουραστείς και να ανανεωθείς.