Καθώς βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού και οι περισσότεροι είστε διακοπές ή ετοιμάζεστε για τις παραλίες, επικρατεί η ανάλαφρη διάθεση και η χαλαρότητα. Η ατμόσφαιρα θα γίνει πιο έντονη καθώς η Νέα Σελήνη στις 11/8 περνάει στον Λέοντα ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιείται η δεύτερη ηλιακή έκλειψη του καλοκαιριού. Την ίδια περίοδο δεν θα λείψουν οι υπερβολές. Επηρεάζονται κυρίως τα Λιοντάρια, που έχουν τη δυνατότητα να ορθώσουν και πάλι το ανάστημά τους, προχωρώντας μπροστά.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι κάντε τις αλλαγές που χρειάζονται, στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Επηρεάζονται και Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί κυρίως σε ερωτικά και οικονομικά θέματα.

Παράλληλα, καθώς η Αφροδίτη την Τρίτη 7/8, εγκαταλείπει την Παρθένο, και περνάει στον Ζυγό, ευνοούνται φυσικά οι Ζυγοί, αλλά κι οι Κριοί, οι Καρκίνοι και Αιγόκεροι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Θα περάσουν γλυκές ώρες με το ταίρι τους ή την οικογένεια, αλλά και στη δουλειά, με τους συναδέλφους τους. Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες ευνοούνται σεξουαλικά και οικονομικά.

Πιο συγκεκριμένα την εβδομάδα από 5 έως 11/8:

Κριέ τα άστρα είναι μαζί σου, ακόμη και αν αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα, μην απογοητεύεσαι, το σύμπαν θα σε βοηθήσει.

Ταύρε χαλάρωσε λίγο και αφέσου στο πνεύμα των ημερών και όλα θα γίνουν πιο εύκολα, καθώς η Νέα Σελήνη σε επηρεάζει.

Δίδυμε επιτέλους μπορείς να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου, διατηρώντας τις απόψεις σου θα μπορέσεις να προχωρήσεις.

Καρκίνε η εβδομάδα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Κόψετε τη μουρμούρα και όλα θα γίνουν.

Λέοντα τραβήξτε μπροστά και όλα θα γίνουν καθώς ένας καινούργιος κύκλος διεργασιών…

Παρθένε μικρές και τυχαίες αποκαλύψεις θα σας βοηθήσουν να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για κάτι που σε απασχολεί έντονα και να πάρει την τελική σου απόφαση

Ζυγέ η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου στις 7 Αυγούστου και θα σου προσφέρει ομορφιά, αρμονία και τύχη. Το τι εισπράξεις απομένει στο δικό σου το χέρι….

Σκορπιέ γνωρίζεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, οπότε δες πως μπορείς να τις καλύψεις και να τις πραγματοποιήσεις. Το ερώτημα λογική η καρδιά είναι και αυτή τη φορά ρητορικό…

Τοξότη οι προσπάθειές σου δικαιώνονται κι αυτό φαίνεται από την καθημερινότητά σας. Φρόντισε να πάρεις τις ανάσες που χρειάζεσαι.

Αιγόκερε φρόντισε να πετύχεις καλύτερες συμφωνίες για τα οικονομικά σου

Υδροχόε η νέα Σελήνη και η έκλειψη σε επηρεάζουν, και θα προβείς σε κάποιες υπερβολές, ωστόσο και αυτές ενίοτε χρειάζονται.

Ιχθύ διατήρησε την αισιοδοξία και την πίστη στις ικανότητές σου, και όλα θα γίνουν.