H αγορά αυτοκινήτου ζεσταίνει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών, μέσω των εκπτώσεων, των προσφορών και των δελεαστικών χρηματοδοτικών που ισχύει αυτή την περίοδο, ενώ, προσφορές ισχύουν και στην επισκευή του αυτοκινήτου.

CITROEN: Η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen μέσω των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της προσφέρει έως και τις 27 Ιουλίου όλα τα μοντέλα της σε ειδικές προνομιακές τιμές, αποκλειστικά για τους υποψήφιους πελάτες της. Μέσω του προγράμματος Citroen Summer Smile Days, τα μοντέλα της φίρμας προσφέρονται σε ειδικές τιμές, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν και με τα άτοκα χρηματοδοτικά προγράμματα συν τα πέντε χρόνια εγγύηση. Η προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

Suzuki: H Suzuki προσφέρει σε όλους της πελάτης τον καθιερωμένο δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο, ο οποίος κάνει δώρο τον ΦΠΑ σε κάθε σέρβις και επισκευή, καθώς και δίνει σε προνομιακή τιμή την απολύμανση του συστήματος air condition. Επίσης, προσφέρει όφελος έως και 35% σε επιλεγμένα γνήσια αξεσουάρ με το πρόγραμμα “Product of The Month”. Το πρόγραμμα ισχύει έως και τις 10 Αυγούστου 2018 .

Renault: Η Renault προσφέρει και αυτό το καλοκαίρι τον δωρεάν έλεγχο σε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα της. Συγκεκριμένα, μέσω του Renault Total Care Summer, έλεγχο συνολικά 25 σημεία του αυτοκινήτου, τα οποία περνούν από ενδελεχή έλεγχο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, έτσι ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή τους. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις προνομιακές τιμές των πακέτων συντήρησης και επισκευής του Renault Total Care, ή του Renault Total Care 5+ (στην περίπτωση που το όχημα του είναι ηλικίας άνω των 5 ετών), Επίσης, η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει το νέο Megane με νέα τιμή από 14.890 ευρώ. Στο εξοπλισμό του, ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξει ο αγοραστής ξεχωρίζει το σύστημα πολυμέσων R-Link2 με κάθετα τοποθετημένη οθόνη αφής 8,7’’, το σύστημα Multi-Sense, το σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος κ.α.

Peugeot: Το πρόγραμμα Απόσυρσης και Ανταλλαγής Peugeot ισχύ προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία, και το οποίο ισχύει έως τις 15 Ιουλίου 2018. Η νέα προωθητική ενέργεια της Peugeot εστιάζεται στις εκπτώσεις που είναι ισάξια του οφέλους της απόσυρσης συν τα οφέλη ανταλλαγής, όποια και αν είναι η κατάσταση του αυτοκινήτου του πελάτη. Ειδικά μάλιστα για τα τελευταία, η εταιρία αναλαμβάνει να ολοκληρώσει και την διαδικασία απόσυρσης και οριστικής διαγραφής, απαλλάσσοντας τους ιδιοκτήτες από μια ακόμα ταλαιπωρία.

BMW: Νέα προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα ισχύουν από το BMW Group Hellas για τα ηλεκτρικά της μοντέλα. Το πρόγραμμα αφορά το αμιγώς ηλεκτρικά BMW i 3 που προσφέρονται από την BMW Financial Services με 0% επιτόκιο. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο διατίθεται στην ελληνική αγορά, μέσω χρηματοδότησης με 0% επιτόκιο.

Ford: Η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford προσφέρει τα μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα Ford , με ελάχιστα χιλιόμετρα τα οποία είναι διαθέσιμα σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές. Διαθέτουν πλούσιο standard εξοπλισμό και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Hyundai: To i30 γίνεται ακόμη πιο προσιτό χάρη στην έκπτωση των 800 ευρώ που ισχύει για την έκδοση έκδοση 1.4 λτ. 100 PS Business και η οποία προσφέρεται με ένα ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλιστικό πακέτο. Η τιμή του καθορίζεται – μετά την έκπτωση – στα 14.550 ευρώ. Με εκπτώσεις που κυμαίνονται από 600 έως 1.240 ευρώ προσφέρεται το Hyundai i30 Hatchback.