Αναζητάτε εργασία και στο εξωτερικό; Το γραφείο ευρέσεως εργασίας Foris παρέχει θέσεις μόνιμης ή εποχικής απασχόλησης, διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων για επιχειρήσεις και όχι μόνο στην Ελλάδα. Για όλες τις θέσεις παρέχεται διαμονή και ασφάλεια. Ειδικότερα ζητούνται:

– Οδηγοί, από κυπριακή εταιρεία για δρομολόγια στην Ευρώπη. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν δίπλωμα Ε’ και Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας. Απαιτείται προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση τουλάχιστον ενός έτους. Επίσης θα πρέπει να έχουν βασική γνώση αγγλικών ή γερμανικών και ηλικία έως 45 ετών. Μισθός 2.200 έως 2.600 ευρώ.

– Νοσηλευτές με 4ετή φοίτηση από κλινικές στη Γερμανία. Θα συνεκτιμηθεί τυχόν γνώση γερμανικών επιπέδου Β2. Μισθός 2.200 ευρώ.

– Μάγειροι, από ξενοδοχεία στην Αγία Νάπα και Πρωταρά για την καλοκαιρινή σεζόν 2018. Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση στην Ελλάδα.

– Βοηθός μαγείρου, από ελληνικό εστιατόριο κοντά στο Αμστερνταμ για μόνιμη απασχόληση. Απαιτείται προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση στην Ελλάδα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 45 ετών. Μισθός 1.200 ευρώ.

– Οδηγοί, από εταιρεία στην Κύπρο για μόνιμη απασχόληση. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν δίπλωμα Γ’ κατηγορίας και Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ). Μισθός 1.000 ευρώ.

– Barista, από καφέ στη Λευκωσία για μόνιμη απασχόληση: οι θέσεις αφορούν γυναίκες ηλικίας έως 40 ετών, με απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Μισθός 800 ευρώ.

Βιογραφικά μαζί με φωτογραφία θα αποστέλλονται στο foris@foris.gr.

– Καμαριέρες, για ξενοδοχείο στη Μύκονο για την καλοκαιρινή σεζόν. Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να έχουν απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, βασική γνώση αγγλικών και ηλικία έως 35 ετών. Μισθός 800 ευρώ.