Η Ριάνα είναι σίγουρα μία από τις ομορφότερες γυναίκες αυτήν την στιγμή στο Χόλυγουντ. Με ότι καταπιάνεται, πετυχαίνει και ο τραπεζικός της λογαριασμός είναι πλέον αστρονομικός. Με δική σειρά με ρούχα, καλλυντικά, πλατινένιους δίσκους, ταινίες και ένα μαγευτικό εξώφυλλο αυτό τον μήνα για το περιοδικό «Vogue» Βραζιλίας φαίνεται πώς έχει αφήσει πίσω της στο σκοτεινό της παρελθόν και τείνει να κατακτήσει την κορυφή!

Έτσι επιστρέφει στο προσκήνιο αυτή την φορά σε ρόλο μακιγιέζ. Σε σύμπραξη με την «Vogue» δημιούργησε ένα βίντεο δέκα λεπτών στο σπίτι της και μας μαθαίνει όλα τα κόλπα που χρησιμοποιεί για να έχει νεανική επιδερμίδα και λάμψη. Στο βίντεο, που προωθεί την νέα σειρά των καλλυντικών της, μιλάει με ζωντάνια με τον δικό της μοναδικό τρόπο. «Θέλω να σας δώσω ένα τόνο καλοκαιρινό» προτρέπει η σταρ Ριάνα και τα οκτώ εκατομμύρια θαυμαστών της (που είδαν μέχρι στιγμής το βίντεο) φαίνεται να συμφωνούν με εκείνη.

Ετοιμάστε τα πινέλα μακιγιάζ σας και προετοιμαστείτε για μία αξέχαστη νύχτα στο κλαμπ με το στυλ της Ριάνα. Πάρτε μία γεύση.