To σπορ μοντέλο της Ford, που έχει καταφέρει να κερδίσει ένα σημαντικό μερίδιο στις πωλήσεις, προσφέρεται από την ελληνική αντιπροσωπεία και στην ελληνική αγορά. Το νέο μοντέλο κοστίζει από 53.474€ για το μοντέλο με τον κινητήρα 2,3L απόδοσης 290 ίππων, και 68.205€ για το μοντέλο με τον 5λιτρο κινητήρα απόδοσης 450 ίππων.

Η Ford Mustang έχει να επιδείξει έως και σήμερα συνολικές παγκόσμιες πωλήσεις 418.000 αυτοκίνητα και 35.000 πωλήσεις στην Ευρώπη.

Επίσης, η Ford Mustang είναι νούμερο ένα στις πωλήσεις σπορ αυτοκινήτων και στην Ελλάδα (Sport Segment – Premium/Non Premium) με συνολικά 69 αυτοκίνητα να έχουν ταξινομηθεί στη χώρα μας από την αρχή του 2016 μέχρι τα τέλη του 2017.

Οι πωλήσεις αυτές αντιστοιχούν στο 30,8% των συνολικών πωλήσεων σπορ αυτοκινήτων στη χώρα μας, γεγονός που σημαίνει πως σχεδόν 1 στα 3 σπορ αυτοκίνητα που πουλήθηκαν στην Ελλάδα ήταν Ford Mustang.

Από τα μέσα Μαΐου αναμένεται να έρθουν στην χώρα μας τα πρώτα μοντέλα.

Στον εξοπλισμό του, το πλήρως αναβαθμισμένο αισθητικά μοντέλο, διαθέτει νέα υλικά,πλούσιο τεχνολογικά εξοπλισμό, ενώ στάνταρ είναι ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων 12 ιντσών, η εξελιγμένη μαγνητοροική ανάρτηση MagneRide και το πρωτοποριακό αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων.

Θα προσφέρεται και σε “ανοιχτές” convertible εκδόσεις.