Θέσεις εργασίας πωλητών, συμβούλων ρύθμισης τραπεζικών υποχρεώσεων, business sales advisor, αλλά και εκπροσώπων τηλεφωνικού κέντρου ασφαλιστικού κλάδου παρέχει η εταιρεία Actionline, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Outsourcing σε μεγάλες ελληνικές εταιρείες.

Ειδικότερα, προσφέρει θέσεις πωλητών σε Θεσσαλονίκη και Αττική.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις πρέπει να έχουν ηλικία έως 35 ετών με άψογη εμφάνιση, ενώ θα συνεκτιμηθεί η εμπειρία στον χώρο της ανδρικής μόδας.

n Θέσεις business sales advisor προσφέρονται σε Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κω, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Αχαΐα, Κρήτη και Αττική.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν απαραίτητη προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους σε αντίστοιχη θέση, ενώ θα συνεκτιμηθεί τυχόν εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων, στους κλάδους Τηλεπικοινωνιών ή/και HORECA.

Επιπλέον πρέπει να έχουν πολύ καλή χρήση Η/Υ και γνώση Αγγλικών.

Οι υποψήφιοι για τη θέση πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης και να έχουν τη δυνατότητα ταξιδιών και εργασίας με ευέλικτο ωράριο. Η εταιρεία θα τους παρέχει κινητό τηλέφωνο και θα καλύπτει τις μετακινήσεις τους με αυτοκίνητο.

n Για τις θέσεις συμβούλων ρύθμισης τραπεζικών υποχρεώσεων οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση Η/Υ, ενώ θα συνεκτιμηθεί τυχόν εμπειρία σε θέσεις διαχείρισης πελατειακών σχέσεων ή σε αντίστοιχη θέση. Η εργασία θα είναι πενθήμερη με εναλλασσόμενες βάρδιες, ενώ προσφέρεται bonus απόδοσης κάθε μήνα.

n Θέση εκπροσώπου τηλεφωνικού κέντρου ασφαλιστικού κλάδου προσφέρει η Actionline για λογαριασμό ασφαλιστικού οργανισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ και αντίστοιχη προϋπηρεσία σε τηλεφωνική προώθηση ασφαλιστικών προϊόντων. Θα πρέπει να έχουν άριστη γνώση Η/Υ και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Για να καταχωρίσετε το βιογραφικό σας σημείωμα και για περισσότερες θέσεις εργασίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.actionline.gr ή να το αποστείλετε ηλεκτρονικά στοjobs@actionline.gr με τον αντίστοιχο κωδικό θέσης.

Ολες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.