Εναν διερμηνέα / πολιτιστικό διαμεσολαβητή προκηρύσσει η δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων Ελλη στην Αλεξανδρούπολη.

Η θέση είναι πλήρους απασχόλησης και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση της ελληνικής αλλά και της αγγλικής γλώσσας.

Επίσης θα πρέπει να έχουν προηγούμενη εργασιακή εμπειρία ενός έτους σε συναφές αντικείμενο.

Θα συνεκτιμηθούν τυχόν άδεια οδήγησης ΙΧ αυτοκινήτου, η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας (προτιμητέα γνώση της γλώσσας hindi ή farsi).

Επιθυμητές είναι η προηγούμενη απασχόληση στο Μεταναστευτικό / Προσφυγικό και εμπειρία με ευάλωτες ομάδες. Καθήκοντα όποιου προσληφθεί θα είναι η διερμηνεία και η πολιτισμική διαμεσολάβηση σε κοινωνική υπηρεσία που απευθύνεται στην υποστήριξη και προστασία των παιδιών. Επίσης θα παρέχει επακριβή διερμηνεία των συζητήσεων που διεξάγονται ανάμεσα στο προσωπικό του προγράμματος και στους ανηλίκους, χωρίς καμία παρέμβαση στο περιεχόμενο αυτών και με πλήρη εχεμύθεια. Επιπλέον θα αναλάβει τη συνοδεία των ανηλίκων σε διάφορες υπηρεσίες όταν κρίνεται απαραίτητο.

Οποιος προσληφθεί θα απασχολείται 40 ώρες εβδομαδιαίως, σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα εργασίας της δομής. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν μέσω e-mail τοarsisalex.helle@gmail.comέως την Τετάρτη 18 Απριλίου βιογραφικό και επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Τα βιογραφικά θα αξιολογηθούν μέχρι τις 20/4/2018 και οι υποψήφιοι που θα περάσουν στη δεύτερη φάση αξιολόγησης (συνεντεύξεις) θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μέχρι τις 24/4/2018.

Οι συνεντεύξεις θα λάβουν χώρα από 25/4/2018 έως 27/4/2018.