Δήλωση ότι η Τουρκία καταδικάζει δριμύτατα την πρόταση των αμερικανών εισαγγελέων να επιβληθεί ποινή κάθειρξης 20 ετών στον τούρκο τραπεζίτη Χακάν Ατίλα, ο οποίος έχει καταδικασθεί επειδή βοήθησε το Ιράν να αποφύγει αμερικανικές κυρώσεις, έκανε ο εκπρόσωπος του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Η υπόθεση του Χακάν Ατίλα είναι ένα νομικό σκάνδαλο. Καταδικάζουμε δριμύτατα και απορρίπτουμε αυτή την απόφαση, είναι μια σοβαρή αδικία», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος Ιμπραήμ Καλίν όταν ερωτήθηκε για το στέλεχος της τράπεζας Halkbank που τον Ιανουάριο κρίθηκε ένοχο από αμερικανικό ορκωτό δικαστήριο.
- Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη Τούρκος καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση – Η Άγκυρα ζητεί την έκδοσή του
- Έγραψαν ιστορία με συγχρονισμένη πτήση μεταξύ των πύργων του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου του Μπαχρέιν – Δείτε το video που κόβει την ανάσα
- Χριστούγεννα 2025: Ποιοι δικαιούνται δώρο και διπλά επιδόματα – Υπολογίστε το ποσό







