Καιρό έχουμε να ακούσουμε νέα για το περιλάλητο πράσινο πρότζεκτ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αυτό που θέλει να δημιουργήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε συνεργασία με δυνατές εταιρείες από το εξωτερικό. Πού βρίσκεται το θέμα; Εχει κολλήσει ή όχι; Ας δούμε, καλύτερα, τα δεδομένα. Οταν επέστρεψε ο Γιαννακόπουλος από το Λονδίνο, είχε βγει προς τα έξω ότι η διάθεση των επενδυτών ήταν να μπουν στον Παναθηναϊκό αφού όμως πρώτα είχαν κάνει δικό τους το ΟΑΚΑ. Εκτοτε, σιγή, μόνο επαφές και κουβέντες ανάμεσα στα ενδιαφερόμενα μέρη. Εχουν κυλήσει όμως κοντά δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με πηγές, από την κυβέρνηση έχουν ανάψει κόκκινο φως στους όρους που θέλουν να περάσουν τα απέναντι μέρη, ή για να το πούμε διαφορετικά, δεν συναινούν στο ενδεχόμενο το Ολυμπιακό Στάδιο να γίνει απολύτως δικό τους, ακόμη και να γκρεμιστεί. «Ειπώθηκε ότι στόχος είναι να χτιστεί νέο γήπεδο μέσα στο Στάδιο. Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Τεχνικά είναι αδύνατο! Παράλληλα, υπάρχουν και δεσμεύσεις με τον Καλατράβα! Πώς θα φύγει το στέγαστρο με αυτό το δεδομένο», αναρωτήθηκε πηγή που γνωρίζει άριστα την κατάσταση. Αρα, ακόμη και το να μετακινηθεί το στέγαστρο που σημάδεψε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποτελεί θέμα προς εξέταση. Τι ζητήθηκε να κάνουν οι επενδυτές; Να πατήσουν στους υπάρχοντες νόμους για να προχωρήσουν τα σχέδιά τους, ακόμη ακόμη να «φτιάξουν» τα υπόλοιπα γήπεδα ή να αξιοποιήσουν άλλους χώρους στην ευρύτερη ολυμπιακή περιοχή και όχι να περιμένουν πότε και αν θα αλλάξει ένας υφιστάμενος νόμος. Οπως και να ‘χει, το θέμα θα μας απασχολήσει στο εγγύς μέλλον. Αφενός γιατί οι ομάδες εργασίες συνεργάζονται στενά ώστε να βρεθεί άκρη. Και αφετέρου, διότι μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, ένα μέγεθος που όλοι οφείλουν να σέβονται και να κατανοούν τις δυσκολίες που περνά τούτη την εποχή. Αλλά και την ανάγκη να (ξανα)βρεί τον δρόμο του…

Ομορφιές

Aιχμές για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας άφησε ο γενικός αρχηγός της Καλλιθέας, Νίκος Γιαννόπουλος. Η αναφορά για χθεσινό παιχνίδι της Β’ Εθνικής. Ο παράγοντας, λοιπόν, τόνισε πως αυτή η αναμέτρηση θα ταίριαζε περισσότερο στις μέρες της Αποκριάς γιατί εκεί υπάρχει καρναβάλι, παρά στη Μεγάλη Εβδομάδα.

«Αυτό το παιχνίδι δεν έπρεπε να γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά τις Απόκριες. Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας μας άφησαν να προηγηθούμε και στο δεύτερο μέρος το έπαιξαν στα ίσια και νίκησαν. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει». Το συγκεκριμένο ματς από 1-3 στο ημίχρονο έληξε 4-3 για τον Απόλλωνα!