Το να κλείνονται κάποιοι σε ένα δωμάτιο και να αποφασίζουν για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό. Αρκεί να υπάρχει μια συνέπεια και οι μετέχοντες να πασχίζουν για το καλό του ποδοσφαίρου έχοντας πλήρη γνώση της κατάστασης. Κατ’ αρχάς, τα μέλη της Σούπερ Λίγκας έκαναν χθες σύσκεψη, μέρες μετά τα θλιβερά γεγονότα που προκάλεσαν τη διακοπή του ντέρμπι της Τούμπας. Αμφιβάλλουμε πάντως αν ορισμένες κεφαλές έχουν καταδικάσει την είσοδο με όπλο του Ιβάν Σαββίδη στο χορτάρι. Τι προκύπτει από τη συνεδρίαση; Συμφώνησαν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, μολονότι δεν ήταν κάτι που είχαν αποφασίσει οι παράγοντες, αλλά επρόκειτο για άνωθεν (κυβερνητική, δηλαδή) εντολή. Ας το προσπεράσουμε, όμως, αυτό. Εν αντιθέσει με όσα αποφάσισαν στο παρελθόν, το πρόγραμμα θα συνεχιστεί κανονικά και θα έχουμε την αγωνιστική που αναβλήθηκε. Πλήρης αντίθεση με άλλες φορές, της περιόδου των αναβολών Κοντονή, που το πρωτάθλημα «ξεχνούσε» τα ματς που είχαν αναβληθεί και διεξαγόταν κανονικά η αρχικά ορισθείσα, με βάση το πρόγραμμα, αγωνιστική. Τουλάχιστον τώρα, αν ισχύσουν όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο, πάμε για κάτι που έχει μια λογική βάση και «ακουμπά» στο περί δικαίου αίσθημα. Με μία μόνο ένσταση: δεν θα έπρεπε το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Απόλλωνα να γίνει νωρίτερα από το σύνολο των ματς; Γιατί όχι μόνο «ανήκει» σε άλλη ημέρα, αλλά παράλληλα έχει τεράστια σημασία σχετικά με τη μάχη της ουράς.

Ερώτηση

Αραγε, πρόκειται να βγει η απόφαση για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ πριν από τη διαξαγωγή της προσεχούς αγωνιστικής ή οι ομάδες θα αναγκαστούν να αγωνιστούν με κλειστά χαρτιά και χωρίς να γνωρίζουν επακριβώς τον βαθμολογικό πίνακα;

ΚΠΙΣΝ

Την περασμένη σεζόν, ο πρώτος αγώνας με την επωνυμία «Νο finish line» είχε ξεχωριστή επιτυχία. Χιλιάδες δρομείς έτρεξαν και περπάτησαν, ακόμη και βράδυ, στα νότια του Φαλήρου και στα πολιτιστικά μονοπάτια του Ιδρύματος δίπλα σε δέντρα ή σε κανάλια. Τώρα παρουσιάστηκε η νέα εκδήλωση, επίσης φιλανθρωπικού χαρακτήρα, και τα έσοδα θα πάνε στην Ενωση «Μαζί για το Παιδί», ενώ ο αγώνας θα διεξαχθεί από 25 έως 29 Απριλίου. Κοντά 90 ώρες θα τρέχουν όλοι, φυσικά όχι συνεχόμενα!