Στο φινάλε του πρωταθλήματος, όποιος και αν σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο, το χθεσινό παιχνίδι στην Τρίπολη θα μνημονεύεται ως το ματς της χρονιάς για την εξέλιξη και το σασπένς που είχε. Ηταν άλλωστε το μόνο που έληξε στην… παράταση καθώς ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έδειξε επτά λεπτά έξτρα χρόνο και τα δύο τελευταία γκολ μπήκαν στο 7ο και στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αυτό που μένει είναι το λαμπρό αστέρι της Τρίπολης, μια ομάδα που έβαλε τα γυαλιά στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, καθώς από την έδρα του «δραπέτευσε» με βαθμό μόνο ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, ο οποίος όμως δεν είχε νικήσει ούτε στην έδρα του όπου είχε σώσει την ήττα στις καθυστερήσεις.

Αρα σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση για το εξαιρετικό συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος έχει βάλει τη σφραγίδα του σε αυτό.

Αλλες ομάδες, παίζοντας με τον υποψήφιο πρωταθλητή και πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα, θα είχαν κλειστεί από νωρίς πίσω και θα πέταγαν την μπάλα στην εξέδρα.

Ο Αστέρας Τρίπολης χτύπαγε στην κόντρα σαν… κόμπρα και ακόμα και μετά το σοκ της ισοφάρισης στο 97′ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να κυνηγήσει το γκολ της νίκης. Απλά respect για μια ομάδα που έχει τη δική της ταυτότητα και δεν αφήνει κανέναν να την αμφισβητήσει.

Αν μάλιστα οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη ήταν λίγο πιο εύστοχοι γενικότερα στο πρωτάθλημα, δεν αποκλείεται να το διεκδικούσαν κιόλας!