Πριν από λίγες ημέρες διοργανώθηκε το δεύτερο ECALI RUN με την υποστήριξη του BMW Group Hellas. Το ανοικτό αθλητικό γεγονός των βορείων προαστείων είχε και φέτος αυξημένη προσέλευση από μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν σε αγώνες τρεξίματος των 5 και 10 χλμ.

Το BMW Group Hellas έδωσε δυναμικό παρόν και στη συγκεκριμένη διοργάνωση, στηρίζοντας τις αξίες του Κλασικού Αθλητισμού και έχοντας έντονη παρουσία στους Αυθεντικούς Μαραθωνίους και Ημιμαραθωνίους της Αθήνας τα περασμένα χρόνια.

Μία BMW Σειρά 2 Active Tourer συνόδευσε τους πρώτους δρομείς με αφετηρία και τερματισμό τις εγκαταστάσεις του ECALI CLUB ενημερώνοντας ταυτόχρονα για τους χρόνους τους σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. Ενεργή συμμετοχή είχαν και εργαζόμενοι του BMW Group Hellas επιτυγχάνοντας νέα προσωπικά ρεκόρ.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων απονεμήθηκαν βραβεία για τους καλύτερους χρόνους σε διάφορες κατηγορίες από την κυρία Βιβή Μπασκάκη, Διευθύντρια Πωλήσεων BMW και τον κ. Κωνσταντίνο Διαμαντή, Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας του BMW Group Hellas.